New Works Covent Fauteuil

By ARDE

Omschrijving

De New Works Covent Fauteuil is een ontwerp van Arde Design Studio. De fauteuil is onderdeel van de Covent meubelserie. De eetkamermeubels hebben een metalen onderstel, maar bij de zitkamermeubels is dit vervangen door een royaal gestoffeerde basis. De warme omarming van de rug- en armleuning is doorgetrokken naar beneden en omhult de zitting van de fauteuil. De vormgeving van de Covent Fauteuil nodigt uit om knus te nestelen.

De Covent Fauteuil is geproduceerd met de expertise van Deens vakmanschap. De fauteuil heeft een houten constructie met daaroverheen hoogwaardig schuim en is met aandacht gestoffeerd. De Covent Fauteuil is verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren. Liever een andere kleur? Neem dan contact op met een van onze interieuradviseurs. Zij helpen u graag verder!

De breedte van de Covent Fauteuil is 80 centimeter, de diepte is 72 centimeter en de hoogte is 73 centimeter. De zithoogte is 42 centimeter.

New Works Covent Fauteuil


✓ Knusse vorm
✓ Comfortabel
✓ Geproduceerd in Denemarken
✓ Keuze uit diverse stofferingen

Vragen over de Covent Fauteuil van New Works?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de New Works Covent Fauteuil.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer ARDE
Jaartal 2019
Garantie 2 jaar
Merk New Works
Diepte / Lengte 72 cm
Breedte 80 cm
Hoogte 78 cm
Zithoogte 42 cm

Covent Fauteuil

Nevotex Barnum Brown 1025005

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 1.999

Covent Fauteuil

Astrid Mons 1555

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 2.649

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit