New Works Florence Shelf Bijzettafel

By Knut Bendik Humlevik & Josefine Hedemann

Omschrijving

De New Works Florence Shelf Bijzettafel is een ontwerp van Knut Bendik Humlevik & Josefine Hedemann. Waar Knut Bendik Humlevik een passie heeft voor pure materialen, focust Josefine Hedemann vooral op interessante vormen en silhouetten. De uitkomst van de mix van deze twee creatieve breinen is te zien in de Florence meubelserie, waar deze kast onderdeel van is. Uw mooiste verzamelingen en objecten komen prachtig tot hun recht in deze bijzettafel. Door het luchtige ontwerp en de glazen tableaus krijgt licht vrij spel en lijken de tentoongestelde objecten haast te zweven. De bijzettafel is de perfecte plek voor mooie decoratieve items die vanuit elke hoek gezien mogen worden.

Kenmerkend voor de Florence meubelserie zijn de L-profielen van het frame en de glazen planken die luchtig in het geraamte rusten. Het stalen materiaal maakt de bijzettafel robuust, maar tegelijkertijd oogt het meubel heel verfijnd door het eenvoudige grafische lijnenspel van de constructie. De asymmetrie geeft het frame stevigheid.

De Florence Shelf Bijzetafel is beschikbaar in twee kleuren. De eerste variant heeft zwarte poedercoating op het stalen frame en het glas heeft een grijsachtige rookkleur. New Works noemt de kleur van de tweede variant ‘Raw Gold’ en deze kast heeft heldere glasplaten. In beide varianten is gebruik gemaakt van veiligheidsglas.

Elke kleur heeft de volgende afmeting:
b. 54 cm x d. 54 cm x h. 60 cm

New Works Florence Shelf Bijzettafel


✓ Perfect voor uw mooiste verzamelingen en objecten
✓ Robuust én verfijnd ontwerp
✓ Planken van veiligheidsglas
✓ Verkrijgbaar in twee kleuren

Vragen over de Florence Shelf Bijzettafel?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de New Works Florence Shelf Bijzettafel.
December Gifts
Ontvang de gehele maand december prachtige design cadeaus bij bestellingen vanaf €75. Afhankelijk van het bestelbedrag heeft u keuze uit verschillende designitems.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Knut Bendik Humlevik & Josefine Hedemann
Jaartal 2015
Garantie 2 jaar
Merk New Works
Diepte / Lengte 54 cm
Breedte 54 cm
Hoogte 60 cm

Florence Shelf Bijzettafel

Zwart / Gerookt Glas

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 679

Florence Shelf Bijzettafel

Raw Gold / Transparant Glas

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 679

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit