New Works Tense Hanglamp (op=op)

By Panter & Tourron

Omschrijving

De New Works Tense Hanglamp is een ontwerp van Panter & Tourron. Door het onderzoek in materiaalgebruik en technologische innovatie maakt het Zwisterse ontwerpersduo onverwachte designs mogelijk. Deze ontwerpfilosofie, die een nieuwe visie van luxe definieert en de grenzen van hedendaags design verlegt, is de basis voor het ontstaan van de Tense serie. Dit is een collectie lampen waar de Tense Hanglamp ook onderdeel van is. Panter & Tourron onderzochten de aspecten van materiaalspanning waaruit de luchtige en vloeiende vormen van de Tense tot leven zijn gekomen.

De dromerige, wolkachtige kap van de Tense Hanglamp verspreidt het licht zacht en heeft een sculpturale vormgeving. Om hiertoe te komen wordt de kap gemaakt van Tyvek. Dit is een synthetisch materiaal dat bestaat uit draden van polyethyleen. Vervolgens worden deze draden door middel van warmte en druk tot stof geperst. Voor het aantrekkelijke, gekreukte effect van de lampenkap wordt Tyvek gewassen. Door de flexibiliteit van de papierachtige diffuser kan het slanke frame, die uit koolstofstaven vervaardigd zijn, de wolkachtige eigenschappen prachtig accentueren. Wanneer het licht aan is, wordt de gerimpelde textuur geaccentueerd in een delicaat contrast van licht en schaduw. Rustend in horizontale positie zweeft de Tense Hanglamp aan een PVC koord en bied de gelegenheid om te genieten van de prachtige textuur van de kap en de zachte verspreiding van het licht.

De Tense Hanglamp is verkrijgbaar in drie verschillende formaten, bestaande uit: een variant met een diameter van 70 centimeter, een variant met een diameter van 90 centimeter en een variant met een diameter van 120 centimeter. Daarnaast wordt de hanglamp geleverd met een geïntegreerde LED-verlichting die tevens dimbaar is.

New Works Tense Hanglamp


✓ Onderdeel van de Tense serie
✓ Geïntegreerde ledverlichting
✓ Verkrijgbaar in drie formaten
✓ Wolkachtige kap

Vragen over de Tense Hanglamp van New Works?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de New Works Tense Hanglamp.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Panter & Tourron
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk New Works
Hoogte 15 cm.
Diameter 70/90/120 cm.
Lichtbron inbegrepen Ja
IP Waarde IP21
Opties Dimbaar, LED
Kabel Lengte 500 cm.
Soort lichtbron LED 22W
Lumen 2000
Kelvin 3000
CRI 80

Tense Hanglamp

Ø70 cm.

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 469
Meer van dit merk

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit