Menu Norm Collector Brass

By Norm Architects

Omschrijving

De Menu Design Norm Collector Brass is een ontwerp van Norm Architects. Uw sieraden mogen gezien worden aan de Norm Collector! Norm Architects’ liefde voor minimalisme is duidelijk zichtbaar in het design van deze elegante sieradenboom. Vier asymmetrische armen bieden de ruimte aan kettingen, armbanden en oorbellen. Op de ronde basis kunt u uw ringen en oorknopjes kwijt, terwijl u op het kleine display bovenop uw favoriete juwelen neerlegt, die deze plek verdienen. Het strakke design is gemaakt van massief messing, een prachtig opvallend materiaal waar u niet omheen kunt. De Norm Collector is 27 centimeter hoog en de voet heeft een diameter van 16 centimeter.

De Norm Collector Brass is een product van het Deense Menu Design. Menu’s filosofie is duidelijk: de wereld een beetje beter en minder gecompliceerd maken. Door de meest prachtige producten aan te bieden voor dagelijks gebruik, proberen zij dit te bewerkstelligen. Design dat iets met je doet, vaak in samenwerking met bekende ontwerpers. De collectie is inmiddels groot, van keukengerei tot vazen en van banken tot badkameraccessoires.

Menu Design Norm Collector Brass


✓ Opvallend, elegant design
✓ Biedt ruimte aan al uw sieraden
✓ Materiaal: massief messing
✓ Tevens verkrijgbaar in een zwarte variant
✓ Afmetingen: Ø 16 x h. 27 cm.
✓ Design: Norm Architects

Vragen over de Norm Collector Brass van Menu Design?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Menu Design Norm Collector Brass.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5709262972395
Productnr. 4761839
Materiaal Metaal
Designer Norm Architects
Garantie 2 jaar
Merk Menu
Hoogte 27 cm.
Diameter 16 cm.

Norm Collector Brass

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 120

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit