Normann Copenhagen Ding Salontafel

By Ding3000

Omschrijving

De Normann Copenhagen Ding Salontafel is een ontwerp van Ding3000. Toen de ontwerpers een eeuwenoud Japans spelletje in handen kregen, ontstond het idee voor deze bijzondere tafel. Waarom? Het idee achter dit spel is om verschillende houten elementen met elkaar te verbinden, zonder het gebruik van hulpmiddelen. Dat idee resulteerde in dit ingewikkelde en interessante onderstel. De drie eikenhouten balken lijken elkaar te doorboren en vormen een onbreekbaar geheel. Maar niets is minder waar, want in enkele stappen monteert en demonteert u de tafel. Zonder dat u schroeven of gereedschap nodig heeft! Kortom, de Normann Copenhagen Ding Salontafel is niet alleen lust voor het oog, maar levert ook nog een goed verhaal op.

Het onderstel is overduidelijk de eyecatcher van deze salontafel. Om die reden hebben de designers gekozen voor een glazen blad, zodat het frame altijd in het middelpunt van de aandacht staat. Het glazen blad is verkrijgbaar in een transparante of een donker gerookte uitvoering. Het onderstel is gemaakt van massief eikenhout, dat zwart of naturel gelakt is. De randen van de poten zijn zorgvuldig afgeschuind, zodat de salontafel stevig blijft staan en het glazen blad goed blijft liggen. De diameter van het glazen blad is 75 centimeter en de salontafel is 40 centimeter hoog.

De Ding Salontafel van Normann Copenhagen is ontworpen door het drietal Carsten Schelling, Ralf Webermann en Sven Rudolf, de mannen achter Ding3000. De drie heren komen uit Duitsland en zijn gespecialiseerd in product design. Ze geloven in het – romantische – idee dat een ontwerper de wereld beter maakt. Daarom zijn ze altijd bezig met het verleggen van grenzen, om zo nieuwe, betere, handigere of grappigere objecten te kunnen ontwikkelen. Dat is ook het geval bij deze magische salontafel, die dankzij de bijzondere vormgeving gegarandeerd een geliefd object in uw interieur zal zijn!

Normann Copenhagen Ding Salontafel


✓ Verbazingwekkende vormgeving
✓ Monteren zonder gereedschappen of schroeven!
✓ Frame van naturel of zwart gelakt eikenhout
✓ Transparant of gerookt glas (12 mm.)
✓ Afmeting: Ø 75 x h. 40 cm.
✓ Designer: Ding3000

Vragen over de Ding Salontafel van Normann Copenhagen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Normann Copenhagen Ding Salontafel.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Ding3000
Garantie 2 jaar
Merk Normann Copenhagen
Hoogte 40 cm.
Diameter 75 cm.

Ding Salontafel

Transparant/Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 405

Ding Salontafel

Transparant/Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 405

Ding Salontafel

Smoke/Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 405

Ding Salontafel

Smoke/Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 405

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit