Normann Copenhagen Friends Peper- en Zoutstel

By Troels øder & HuskMitNavn

Omschrijving

Het Normann Copenhagen Friends Peper- en Zoutstel is een ontwerp van Troels Øder & HuskMitNavn. Ontmoet Gordon en Andreas, de twee vrienden die afgebeeld staan op dit karakteristieke peper- en zoutstel. De designers van de vaatjes leggen in hun werk de nadruk op het hebben van lol en uiten dit via het design van hun producten. Dit peper- en zoutstel is geïnspireerd op het Deense woord ‘bøsse’, dat zowel ‘shaker’ als ‘gay’ betekent. De vrienden staan superleuk op tafel en brengen een glimlach op uw gezicht. Op het eerste gezicht is er geen verschil te ontdekken, maar één van de twee heeft een geschilderd leren vestje gekregen, waardoor u toch onderscheid kunt maken tussen peper en zout. De witte vaatjes met zwarte print zijn gemaakt van porselein en kunnen in de vaatwasser. Elk vaatje heeft een diameter van 7 centimeter en is 11 centimeter hoog.

Het Friends Peper- en Zoutstel van Troels Øder & HuskMitNavn is een product van het Deense Normann Copenhagen. Troels Øder is een meubel- en productdesigner die zowel zelfstandig werkt als in designteams voor grote projecten. Hij ontmoette HuskMitNavn – kunstenaar met een herkenbare tekenstijl - in de jaren ’90. Ze dagen elkaar uit door ieders competenties te benutten en zo tot goede ideeën te komen; producten die er simpel uitzien en een goed verhaal vertellen.

Normann Copenhagen Friends Peper- en Zoutstel


✓ Twee vrienden, Gordon en Andreas
✓ Te onderscheiden door vestje
✓ Materiaal: porselein
✓ Afmeting: Ø 7 x h. 11 cm.
✓ Design: Troels Øder & HuskMitNavn

Vragen over het Friends Peper- en Zoutstel van Normann Copenhagen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Normann Copenhagen Friends Peper- en Zoutstel.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 5707434054672
Productnr. 130505
Materiaal Keramiek
Designer Troels øder & HuskMitNavn
Garantie 2 jaar
Merk Normann Copenhagen
Hoogte 11 cm.
Diameter 7 cm.

Friends Peper- en Zoutstel

Nog 2 op voorraad

Levertijd: Vandaag voor 11:30u besteld, vanavond in huis
€ 33

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit