Normann Copenhagen Work Open Kast Hoog

By Simon Legald

Omschrijving

De Normann Copenhagen Work Open Kast Hoog is een ontwerp van Simon Legald. Voor deze kast haalde de designer inspiratie uit industriële stellingkasten. Maar door het houten frame en de moderne kleurstelling heeft de kast een veel zachtere uitstraling, zodat de Work Open Kast Hoog goed te combineren is met een moderne inrichting. Extra fijn is dat Normann Copenhagen ook een uitbreiding op deze kast aanbiedt, zodat u de kast zo groot kunt maken als u zelf wilt. Bovendien kunt u ook kiezen voor de lagere variant van deze open kast, ideaal voor een kleine ruimte.

De Normann Copenhagen Work Open Kast Hoog heeft een frame van berkenhout, lichtblauw of grijs gelakt. De zes legplanken zijn gemaakt van metaal, wat een subtiele verwijzing is naar de industriële oorsprong van de kast. De kast is 209 centimeter hoog, 94.3 centimeter breed en 46.5 centimeter diep. De uitbreiding op deze kast is gemakkelijk aan beide zijden van de kast te monteren. U kunt deze uitbreiding los bij ons bestellen.

De Work Open Kast Hoog maakt deel uit van de collectie van Normann Copenhagen. De moderne vormgeving van deze kast past goed bij de uitstraling van het merk, dat in 1999 werd opgericht door Jan Andersen en Paul Madsen. Normann Copenhagen staat namelijk bekend om haar moderne en Scandinavische producten, die ondanks hun prachtige design en goede kwaliteit bereikbaar zijn voor een groot publiek. De collectie is ontworpen door verschillende designer, variërend van gevestigde namen tot jong talent. Simon Legald is een goed voorbeeld van zo’n jong talent, want hij studeerde in 2012 af aan de Koninklijke Deense Kunstacademie. Sindsdien heeft hij zich gericht op productdesign en maakt hij vernieuwende ontwerpen met een minimalistische vormgeving. Dat constant op zoek is naar de balans tussen vakmanschap en industriële productie laat de Work Open Kast Hoog goed zien.

Normann Copenhagen Work Open Kast Hoog


✓ Industriële én zachte vormgeving
✓ Verkrijgbaar in lichtblauw en grijs
✓ De kast is uit te breiden
✓ Ook in een lage uitvoering verkrijgbaar
✓ Afmeting: b. 94.3 x h. 209 x d. 46.5 cm.
✓ Designer: Simon Legald

Vragen over de Work Open Kast Hoog van Normann Copenhagen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Normann Copenhagen Work Open Kast Hoog.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Simon Legald
Garantie 2 jaar
Merk Normann Copenhagen
Diepte / Lengte 46.5 cm.
Hoogte 209 cm.
Breedte 94.3 cm.

Work Kast Hoog

Grijs

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 940

Work Kast Hoog

Poederblauw

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 940

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit