Notre Monde Black Dill Driftwood Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde Black Dill Driftwood Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Als kunstenares vindt ze alles om haar heen interessant. Zo deed ze inspiratie op tijdens haar reizen en designprojecten. De ervaringen van haar reizen verwerkte ze in haar designs van Notre Monde en zijn ook terug te vinden in de prachtige verzameling van dienbladen. Elk dienbladdesign komt van een andere inspiratiebron, waardoor ze elk weer een eigen bijzondere achtergrondverhaal hebben. Het Black Dill Driftwood Dienblad is een perfecte combinatie van elegant en subtiel, door het gebruik van donkere kleuren en een zachte print van een venkelplant. Het dienblad is gemaakt van drijfhout en is voorzien van handwerk, waardoor het resultaat van elk dienblad net wat anders is. Dit maakt elk dienblad echt uniek. Als teken van authenticiteit wordt bij elk dienblad een signatuur als bewijs meegeleverd. Daarnaast is het hout voorzien van vernis op waterbasis, waardoor het dienblad goed beschermd is. Om het schoon te houden kunt u het beste een zachte doek gebruiken. Het dienblad heeft een diameter van 92 centimeter en een hoogte van 4 centimeter.

Het Black Dill Driftwood Dienblad behoort tot de collectie van Notre Monde.
Notre Monde was in 1997 opgericht door Dawn Sweitzer. Zij staat bekend als kunstenares en ontwerper. Door haar carrière was ze veel op reis, dit zorgde voor een dynamisch leven waarbij elke dag weer anders was. Ze kwam hierdoor in aanraking met diverse culturen en natuurgebieden. Alle ervaringen die ze opdeed, verwerkte ze in haar designs van Notre Monde. Notre Monde betekent ‘onze wereld’ in het Frans, een zeer geschikte naam dus! Verschillende cultuuraspecten en gevoelens zijn duidelijk zichtbaar in de designs van Sweitzer.

Notre Monde Black Dill Driftwood Dienblad


✓ Handgemaakt in Indonesië
✓ Natuurlijke uitstraling
✓ Materiaal: drijfhout
✓ Afmetingen: Ø 92 x h. 4 cm.
✓ Design: Dawn Sweitzer

Vragen over het Black Dill Driftwood Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Midnight Beads Driftwood Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0749531852671
Productnr. TGN-020447
Materiaal Hout
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Hoogte 4 cm.
Diameter Ø 92 cm.

Black Dill Driftwood Dienblad

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 231

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit