Notre Monde Brown Dots Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde Brown Dots Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Door het gouden blad is het dienblad de perfecte combinatie van stijl, luxe en functionaliteit. De artistieke achtergrond van Dawn Sweitzer is goed terug te zien in de vormgeving van dit dienblad, dat een echt kunstwerk is. Bij het ontwerpen heeft Dawn Sweitzer zich laten inspireren door het kleurenpalet van de avondschemering. De gouden gloed doet denken aan de ondergaande zon, terwijl de donkere accenten het begin van de avond laten zien. Kortom, dit is niet zomaar een dienblad, maar een echt artistiek pronkstuk dat ieder interieur net even wat chiquer maakt.

Het dienblad is gemaakt van glas. Hierop is de verf met de hand aangebracht. De kleuren komen door het glas extra goed naar voren en lijken echt van het blad af te spatten. Het verven is handwerk, waardoor er kleine imperfecties zichtbaar kunnen zijn. Geen ramp, want die imperfecties zijn een stille getuige van het handwerk en maken ieder exemplaar echt uniek. Het dienblad heeft een rand gemaakt van drijfhout. De diepe donkere kleur van het hout past goed bij het luxueuze gouden blad. De rand van het dienblad is 4 centimeter hoog en voorzien van handvatten. Het Brown Dots Dienblad zelf heeft een diameter van 48 centimeter.

Het Brown Dots Dienblad is net als de rest van de collectie van Notre Monde stijlvol en luxueus. Het designlabel werd in 1997 opgericht door Dawn Sweitzer, een Amerikaanse kunstenares en ontwerpster. Ze doet inspiratie op tijdens haar vele reizen en is vooral geraakt door de schoonheid van de natuur en lokale culturen wereldwijd. Dat is goed terug te zien in de collectie, die heel kosmopolitisch is en veel natuurlijke accenten bevat. De gehele collectie, die bestaat uit tafels, dienbladen en spiegels, wordt gemaakt in de werkplaats van Notre Monde in Indonesië. Ook wordt ieder product hier voorzien van een handtekening, om de authenticiteit te garanderen.

Notre Monde Brown Dots Dienblad


✓ Luxueuze accessoire
✓ Stijlvol gedecoreerd
✓ Glazen blad
✓ Afmeting: Ø 48 x h. 4 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Brown Dots Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Brown Dots Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 656727713350
Productnr. TGN-020418
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Hoogte 4 cm.
Diameter 48 cm.

Brown Dots Dienblad

Nog 2 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 22 november in huis
€ 117

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit