Notre Monde Cream Dill Driftwood Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde Cream Dill Driftwood Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Naast het functionele aspect van het dienblad is het ook een prachtige verschijning. Aangezien Sweitzer kunstenares is, is het niet gek dat haar dienbladen op kunstige schilderijen lijken. Dat is ook goed terug te zien in dit dienblad. Met natuurlijke materialen en vloeiende vormen komt dit design mooi tot zijn recht in vrijwel elk interieur. Het dienblad representeert een vrijmoedig karakter door de natuurlijke sfeer, dit geeft uw interieur een onderscheidende identiteit. Het hout is voorzien van vernis op waterbasis, waardoor het dienblad goed beschermd is. Doordat de dienbladen individueel vervaardigd zijn, is elk ontwerp net iets anders en dus ook echt authentiek. Als teken van authenticiteit wordt bij elk dienblad een signatuur als bewijs meegeleverd. Om het schoon te houden kunt u het beste een zachte doek gebruiken. Met een mooie natuurlijke print, zachte kleuren en een verfijnde afwerking is het dienblad een mooie toevoeging als accessoire. Het dienblad heeft een diameter van 92 centimeter en een hoogte van 4 centimeter.

Het Cream Dill Driftwood Dienblad behoort tot de collectie van Notre Monde.
Het merk Notre Monde werd in 1997 opgericht door de Amerikaanse kunstenares Dawn Sweitzer. Als kunstenares was ze veel op reis en nam ze deel aan veel designprojecten, waardoor elke dag weer anders was voor haar. Door de afwisselende dagen, raakte ze geïnspireerd door diverse culturen en natuurgebieden. Deze inspiratie verwerkte ze in de designs van Notre Monde, ook wel ‘onze wereld’ vertaald vanuit het Frans. Een welgekozen merknaam dus! Alle artikelen hebben elk een eigen inspiratiebron en dus ook een eigen achtergrondverhaal. Authentieker kan haast niet!

Notre Monde Cream Dill Driftwood Dienblad


✓ Natuurlijke uitstraling
✓ Handgemaakt in Indonesië
✓ Materiaal: drijfhout
✓ Afmetingen: Ø 92 x h. 4 cm.
✓ Design: Dawn Sweitzer

Vragen over het Cream Dill Driftwood Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Cream Dill Driftwood Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0749531852688
Productnr. TGN-020448
Materiaal Hout
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Hoogte 4 cm.
Diameter Ø 92 cm.

Cream Dill Driftwood Dienblad

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 231

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit