Notre Monde Curve Mini Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde Curve Mini Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Met de Urban Geometry collectie van Notre Monde neemt Dawn Sweitzer u mee in haar belevingen tijdens haar reizen in Europa, de verschillende culturen die ze heeft leren kennen en haar interpretatie van de mooie elementen van het alledaagse leven. Dit dienblad is daar een uitstekend voorbeeld van. Het Curve Mini dienblad is een mix van Art Deco architectuur en de geometrische vormen die Dawn tijdens haar reizen is tegengekomen. Het dienblad heeft de vorm van een cirkel en is met een tussenruimte in twee symmetrische stukken opgedeeld. Het patroon op de bodem loopt door, waardoor de twee individuele stukken een geheel vormen.

Met zijn elegante vorm is het Curve Mini dienblad een subtiele toevoeging aan uw interieur. Niet alleen is het dienblad een eyecatcher op tafel wanneer u serveert, ook staat deze mooi in de ruimte als interieuraccessoire.

Doordat elk dienblad met de hand gemaakt wordt is elk design uniek, u zult het design van uw dienblad dus in geen ander huis tegenkomen. Het Curve Mini dienblad heeft een diameter van 23 centimeter en een hoogte van 3 centimeter.

Het dienblad is te verkrijgen in twee varianten: de ‘Blush Curve’ waarbij lichtere geometrische vormen haaks op het fysieke design van het dienblad staan en de ‘Garnet Curve’ waar de donkere geometrische vormen de richting van het dienblad volgen.

Notre Monde Curve Mini Dienblad


✓ Multifunctioneel dienblad
✓ Handgemaakt vakmanschap
✓ Elk design is uniek
✓ Materiaal: Glas
✓ Verkrijgbaar in twee varianten
✓ Afmeting: b. 30 x h. 3 x d. 15 cm.

Vragen over het Curve Mini Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Curve Mini Dienblad.

December actie: gratis cadeau bij uw bestelling! Bij een bestelling vanaf €75 ontvangt u 4 edities van Scandinavian Living, vanaf €250 euro kunt u ook kiezen uit Ferm Living champagneglazen of HAY kledinghangers.

Meer informatie
Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Merk Notre Monde
Diepte / Lengte 15
Hoogte 3
Breedte 30

Curve Mini Dienblad

Blush

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 92

Curve Mini Dienblad

Garnet

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 92

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit