Notre Monde Curves Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde Curves Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Zij ontwierp dit dienblad als onderdeel van de Gilded Layers serie, waarbij ze zich liet inspireren door de schitterende kleuren die de horizon sieren bij zonsopkomst en zonsondergang. Tegelijkertijd verwerkt ze artistieke patronen in haar ontwerp, waarmee ze bewijst dat een simpel dienblad ook de uitstraling van een kunstwerk kan hebben. De donkere kleuren in dit dienblad gaan perfect samen met de luxueuze gouden accenten. Het samenspel van kleuren en patronen levert een heel warm en sfeervol tafereel op, dat ieder interieur naar een hoger plan tilt.

Het dienblad heeft een glazen blad waarop de verf met de hand is aangebracht. Door het glas komen de kleuren extra goed naar voren en heeft het dienblad een intense uitstraling. Het verven is handwerk, waardoor het mogelijk is dat er kleine imperfecties zichtbaar zijn. De imperfecties zijn echter een stille getuige van het traditionele productieproces en maken er dibovendien iedenblad uniek. Het dienblad is 69 centimeter breed, 31 centimeter diep en heeft een rand van 5 cm hoog. Deze rand is gemaakt van drijfhout en is voorzien van twee handvatten om het gemakkelijk te maken om het dienblad te verplaatsen.

Het Curves Dienblad past naadloos in de stijlvolle collectie van Notre Monde. Dawn Sweitzer richtte het merk in 1997 op, dat sindsdien bekend staat om haar prachtige tafels, dienbladen en spiegels met een verfijnde en luxueuze uitstraling. Bij het ontwerpen laat Sweitzer zich inspireren door de vele reizen die ze heeft gemaakt. Vooral de schoonheid van de natuur en lokale culturen inspireren haar. Deze invloeden zijn daarom ook goed terug te zien in de collectie. Alle items worden met de hand gemaakt in de werkplaats van Notre Monde in Indonesië, waar ieder product bovendien voorzien wordt van een handtekening om de authenticiteit te garanderen.

Notre Monde Curves Dienblad


✓ Stijlvol en luxueus design
✓ Gemaakt in Indonesië
✓ Glazen blad
✓ Afmeting: b. 69 x h. 5 x d. 31 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Curves Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Curves Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 656727713404
Productnr. TGN-020423
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Diepte / Lengte 31 cm.
Hoogte 5 cm.
Breedte 69 cm.

Curves Dienblad

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 117

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit