Ethnicraft Half-Moon Chevron Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Ethnicraft Half-Moon Chevron Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Half-Moon heeft een prachtige en luxueuze uitstraling. Het verrijkt uw interieur met subtiele kleuren, maar is daarmee meteen ook erg verrassend. Sterke lineaire patronen en kleuren vullen het organische geheel aan, wat vervaardigd is uit hand geverfd glas en een metalen opstaande rand. De ultieme luxe uitstraling haalt Half-Moon toch wel uit het bladgoud wat is aangebracht op het glas. Dawn weet aan al haar ontwerpen een hoogwaardige sfeer te geven door de combinatie van materiaal, kleur en belijning. Haar ontwerpen zijn veelal geïnspireerd op de reizen die ze heeft afgelegd, en alle natuur en cultuur die ze daarbij heeft ervaren.
Creëer een oogverblindend geheel met de 2 aansluitbare dienbladen, en haal een stukje van de levenservaring van Dawn in huis..

Half-Moon is een set bestaande uit 2 dienbladen met ieder een afmeting van b. 30 x d. 15 x h. 3 cm. Naast Half-Moon Chevron is ook het Half-Moon Geometric Dienblad verkrijgbaar. Deze variant vindt u terug bij productfamilie, onderaan de pagina.

Ethnicraft Half-Moon Chevron Dienblad


✓ Luxueuze uitstraling
✓ set van 2 halve dienbladen
✓ Voorzien van een laag bladgoud
✓ Geïnspireerd op natuur en cultuur

Vragen over het Half-Moon Chevron Dienblad van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ethnicraft Half-Moon Chevron Dienblad.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
EAN Code 0749531854613
Productnr. 20542
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft

Half-Moon Chevron Dienblad

Meer dan 5 op voorraad

Levertijd: 3 - 6 werkdagen
€ 97

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit