Ethnicraft Half-Moon Geometric Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Ethnicraft Half-Moon Geometric Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Half-Moon heeft een prachtige en luxueuze uitstraling. Het verrijkt uw interieur met subtiele kleuren, maar is daarmee meteen ook erg verrassend. Sterke lineaire patronen en kleuren vullen het organische geheel aan, wat vervaardigd is uit hand geverfd glas en een metalen opstaande rand. De ultieme luxe uitstraling haalt Half-Moon toch wel uit het bladgoud wat is aangebracht op het glas. Dawn weet aan al haar ontwerpen een hoogwaardige sfeer te geven door de combinatie van materiaal, kleur en belijning. Haar ontwerpen zijn veelal geïnspireerd op de reizen die ze heeft afgelegd, en alle natuur en cultuur die ze daarbij heeft ervaren.
Creëer een oogverblindend geheel met de 2 aansluitbare dienbladen, en haal een stukje van de levenservaring van Dawn in huis..

Half-Moon is een set bestaande uit 2 dienbladen met ieder een afmeting van b. 30 x d. 15 x h. 3 cm. Naast Half-Moon Geometric is ook het Half-Moon Chevron Dienblad verkrijgbaar. Deze variant vindt u terug bij productfamilie, onderaan de pagina.

Bij dit dienblad is een metalen ophangsysteem voor aan de muur mee te bestellen. Meer weten over het voorgestelde ophangsysteem? Bekijk alle ophangsystemen en de bijbehorende montagehandleidingen op de pagina voor Ethnicraft ophangsystemen.

Ethnicraft Half-Moon Geometric Dienblad


✓ Luxueuze uitstraling
✓ set van 2 halve dienbladen
✓ Voorzien van een laag bladgoud
✓ Geïnspireerd op natuur en cultuur

Vragen over het Half-Moon Geometric Dienblad van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ethnicraft Half-Moon Geometric Dienblad.
Kies je cadeau
Ontvang nu tijdelijk een iconisch design cadeau bij besteding vanaf €250.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
EAN Code 0749531854606
Productnr. 20541
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft

Half-Moon Geometric Dienblad

Nog 4 op voorraad

Levertijd: 3 - 6 werkdagen
€ 109

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit