Notre Monde Heavy Aged Charcoal Mirror Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde Heavy Aged Charcoal Mirror Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Het Heavy Aged Charcoal Mirror Dienblad is net zoals de andere artikelen van Notre Monde, gemaakt middels traditionele technieken in Indonesië. Sweitzer heeft zich laten inspireren door haar vele reizen rond de wereld. Deze indrukken heeft ze vertaald naar gloednieuwe ontwerpen, waaronder het Heavy Aged Charcoal Mirror Dienblad. Het dienblad is met de hand gemaakt van donker spiegelglas en hout. Door een verouderingsproces heeft het design een verweerde look gekregen. Doordat elk dienblad handmatig is geschilderd, zal ook elk artikel iets afwijken, maar dit is juist hetgeen wat het dienblad extra uniek maakt. Daarnaast is het hout voorzien van vernis op waterbasis, waardoor het goed beschermd is. Als teken van authenticiteit wordt bij elk dienblad een signatuur als bewijs meegeleverd. Om het schoon te houden kunt u het beste glasreiniger en een zachte doek gebruiken. De donkere, robuuste look van dit dienblad voegt elegantie toe aan elk interieur. Het dienblad heeft een diameter van 48 centimeter en een hoogte van 4 centimeter.

Het Heavy Aged Charcoal Mirror Dienblad behoort tot de collectie van Notre Monde. Dit merk werd in 1997 opgericht door Dawn Sweitzer. Dawn Sweitzer deed inspiratie op tijdens haar reizen en designprojecten, waarbij ze met veel diverse culturen en natuurgebieden in aanraking kwam. Notre Monde vertaald vanuit het Frans is ook ‘onze wereld’, erg toepasselijk dus! De designs dragen een luxueus gevoel met zich mee, doordat Sweitzer de designs in een modern jasje verpakt. Notre Monde voert een verzameling van prachtige dienbladen, spiegels en meubels. Met Notre Monde krijgt u een prachtig esthetische omgeving waarin mensen zich niet alleen goed voelen, maar ook goed functioneren.

Notre Monde Heavy Aged Charcoal Mirror Dienblad


✓ Handgemaakt in Indonesië
✓ Materiaal: donker spiegelglas en hout
✓ Afmetingen: Ø 48 x h. 4 cm.
✓ Design: Dawn Sweitzer

Vragen over het Heavy Aged Charcoal Mirror Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Heavy Aged Charcoal Mirror Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0749531852725
Productnr. TGN-020450
Materiaal Hout
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Hoogte 4 cm.
Diameter Ø 48 cm.

Heavy Aged Charcoal Mirror Dienblad

Nog 2 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 24 oktober in huis
€ 117

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit