Ethnicraft Lucy Bar Trolley

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

De Ethnicraft Lucy Bar Trolley is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Tijdens haar reizen in Europa werd Dawn geïnspireerd door de verschillende culturen waar ze mee in contact kwam. Dat, en haar oog voor de bijzondere dingen die te vinden zijn in het alledaagse leven vormen een grote vijver waaruit Dawn ideeën haalt voor haar design. De Lucy Bar Trolley is een van haar stijlvolle ontwerpen, die dankzij het gebruik van metaal en glas goed samengaat met andere stijlen in het interieur.

Het ontwerp van de Lucy Bar Trolley is voorzien van drie plateaus van getint glas, dat gespiegeld is, en daardoor een extra luxueuze uitstraling aan deze trolley geeft. De plateaus worden omarmd door een gestroomlijnd metalen frame. Op de onderste twee plateaus zweeft dit metalen frame boven het gespiegeld glas, wat een open uitstraling geeft en de voorwerpen die op de plateaus staan netjes bij elkaar houdt. De trolley heeft 3 wielen en is makkelijk te verplaatsen dankzij het handvat op het bovenste plateau. Zowel in de keuken als functionele barwagen, als in de woonkamer om uw glazen te laten stralen, zal dit elegante design een mooie toevoeging voor uw interieur zijn.

De Lucy Bar trolley heeft een diameter van 49 centimeter en een hoogte van 93 centimeter, waardoor deze niet veel ruimte inneemt maar wel genoeg mogelijkheid tot opslag biedt. Het gespiegeld glas is goed te onderhouden met een zachte droge doek, voor een diepere reiniging kunt u milde zeep en warm water gebruiken. Dit design is verkrijgbaar in twee varianten: ‘Bronze’ en elegant ‘Charcoal’, waarbij de ‘Bronze’ variant een iets warmere gloed over de spiegel heeft.

Ethnicraft Lucy Bar Trolley


✓ Strak en elegant design
✓ Multifunctioneel ontwerp
✓ In twee varianten verkrijgbaar
✓ Glazen plateaus

Vragen over de Lucy Bar Trolley van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Ethnicraft Lucy Bar Trolley.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Hoogte 93
Diameter 49

Lucy Bar Trolley

Bronze

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 699

Lucy Bar Trolley

Charcoal

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 699

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit