Ethnicraft Midnight Beads Driftwood Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Ethnicraft Midnight Beads Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Ethnicraft heeft een groot aanbod van dienbladen, waaronder het prachtige Midnight Beads Driftwood Dienblad. Sweitzer was als kunstenares veel in het buitenland voor het bijwonen van designprojecten, hier had ze dagelijks te maken met allerlei verschillende culturen en omgevingen. Door één blik te werpen op haar verzameling van dienbladen, is het al snel duidelijk dat ze artistiek is aangelegd. De dienbladen lijken sprekend op schilderijen die in een museum te vinden zijn. Erg leuk om een kunstwerk zoals deze ook op een functionele wijze te gebruiken. Het patroon bestaat uit kralencirkels die herhalend naar binnen lopen. Het dienblad is met handwerk vervaardigd van drijfhout en voorzien van vernis op waterbasis, waardoor het dienblad goed beschermd is. Doordat het met de hand is gemaakt, is elk design net wat anders, maar daardoor juist zó uniek. De authenticiteit wordt nog eens versterkt doordat alle artikelen voorzien zijn van een signatuur. Het dienblad heeft een diameter van 92 centimeter en een hoogte van 4 centimeter.

Bij dit dienblad is een metalen ophangsysteem voor aan de muur mee te bestellen. Meer weten over het voorgestelde ophangsysteem? Bekijk alle ophangsystemen en de bijbehorende montagehandleidingen op de pagina voor Ethnicraft ophangsystemen.

Ethnicraft Midnight Beads Driftwood Dienblad


✓ Handgemaakt in Indonesië
✓ Natuurlijk en elegant design
✓ Materiaal: drijfhout
✓ Afmetingen: Ø 92 x h. 4 cm.
✓ Design: Dawn Sweitzer

Vragen over het Midnight Beads Driftwood Dienblad van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ethnicraft Midnight Beads Driftwood Dienblad.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
EAN Code 0749531852695
Productnr. 20449
Materiaal Hout
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Hoogte 4 cm.
Diameter Ø 92 cm.

Midnight Beads Driftwood Dienblad

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 15 maart in huis
€ 249

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit