Notre Monde Midnight Beads Driftwood Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde Midnight Beads Driftwood Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Notre Monde heeft een groot aanbod van dienbladen, waaronder het prachtige Midnight Beads Driftwood Dienblad. Sweitzer was als kunstenares veel in het buitenland voor het bijwonen van designprojecten, hier had ze dagelijks te maken met allerlei verschillende culturen en omgevingen. Door één blik te werpen op haar verzameling van dienbladen, is het al snel duidelijk dat ze artistiek is aangelegd. De dienbladen lijken sprekend op schilderijen die in een museum te vinden zijn. Erg leuk om een kunstwerk zoals deze ook op een functionele wijze te gebruiken. Het patroon bestaat uit kralencirkels die herhalend naar binnen lopen. Het dienblad is met handwerk vervaardigd van drijfhout en voorzien van vernis op waterbasis, waardoor het dienblad goed beschermd is. Doordat het met de hand is gemaakt, is elk design net wat anders, maar daardoor juist zó uniek. De authenticiteit wordt nog eens versterkt doordat alle artikelen voorzien zijn van een signatuur. Het dienblad heeft een diameter van 92 centimeter en een hoogte van 4 centimeter.

Het Midnight Beads Driftwood Dienblad behoort tot de collectie van Notre Monde. Dawn Sweitzer heeft Notre Monde opgericht in 1997. Ze nam deel aan designprojecten in Europa, waardoor ze veel reisde. Door de reizen ontdekte ze veel nieuwe culturen en natuurgebieden. Ze vertaalde haar ervaringen naar dienbladdesigns voor Notre Monde en verpakte deze in een modern jasje. Alle artikelen hebben elk een eigen inspiratiebron en representeren een bepaald cultuur of gevoel. Heel passend ook want Notre Monde betekent ‘onze wereld’. De modern culturele designs van Notre Monde brengen een warm luxueus gevoel in uw huis.

Notre Monde Midnight Beads Driftwood Dienblad


✓ Handgemaakt in Indonesië
✓ Natuurlijk en elegant design
✓ Materiaal: drijfhout
✓ Afmetingen: Ø 92 x h. 4 cm.
✓ Design: Dawn Sweitzer

Vragen over het Midnight Beads Driftwood Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Midnight Beads Driftwood Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0749531852695
Productnr. TGN-020449
Materiaal Hout
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Hoogte 4 cm.
Diameter Ø 92 cm.

Midnight Beads Driftwood Dienblad

Nog 3 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 24 oktober in huis
€ 231

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit