Notre Monde Pinot Layered Dots Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde Pinot Layered Dots Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Voor Dawn Sweitzer is de omgeving een belangrijke bron van inspiratie. Zo haalde ze inspiratie uit haar reizen en designprojecten die ze in Europa heeft uitgevoerd. Uit al deze inspiraties is de Pinot Layered Dots Dienblad ontstaan. Het dienblad is met de hand gemaakt van helder glas met een houten rand en onderkant. De zachte, overlappende kleuren vormen een rustieke en natuurlijke uitstraling. De verfijnde afwerking maakt het dienblad niet alleen functioneel, maar ook zeker geschikt als accessoire in uw huis. Het verf wordt handmatig aangebracht op het glazen blad, dit maakt elk design ook echt uniek. Daarnaast is het hout voorzien van vernis op waterbasis, waardoor het dienblad goed beschermd is. Als teken van authenticiteit wordt bij ieder dienblad een signatuur als bewijs meegeleverd. U houdt het dienblad het beste schoon met glasreiniger en een zachte doek. Het dienblad heeft een diameter van 48 centimeter en een hoogte van 4 centimeter.

Het Pinot Layered Dots Dienblad behoort tot de collectie van Notre Monde. Notre Monde werd in 1997 opgericht door Dawn Sweitzer. Notre Monde betekent 'onze wereld' in het Frans, erg passend want het merk duikt in de achtergrondverhalen van diverse culturen en de betekenisvolle wijze waarop mensen het leven vieren. Alle designs zijn gebaseerd op de persoonlijke ervaringen en perspectieven van Sweitzer, dit maakt de designs juist zo authentiek. Notre Monde voert een verzameling van dienbladen, spiegels en meubels die gemaakt zijn middels traditionele technieken gecombineerd met een moderne en culturele vormgeving. Het doel dat Sweitzer wil bereiken is om een prachtig esthetische omgeving te creëren waarin mensen zich niet alleen goed voelen, maar ook goed functioneren.

Notre Monde Pinot Layered Dots Dienblad


✓ Handgemaakt in Indonesië
✓ Gebruik van rustieke kleuren
✓ Materiaal: glazen blad en hout
✓ Afmetingen: Ø 48 x h. 4 cm.
✓ Design: Dawn Sweitzer

Vragen over het Pinot Layered Dots Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Pinot Layered Dots Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0749531852626
Productnr. TGN-020437
Materiaal Hout
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Hoogte 4 cm.
Diameter Ø 48 cm.

Pinot Layered Dots Dienblad

Nog 4 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 31 oktober in huis
€ 117

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit