Notre Monde Slate Dill Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde Slate Dill Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. De omgeving van Sweitzer is de voornaamste inspiratiebron voor de Notre Monde designs. Met verre reizen en vele designprojecten achter de rug, deed ze veel inspiratie op. De ervaringen verwerkte ze in de designs van onder andere de dienbladen. De geliefde venkelplant is een terugkomend design dat vaker is gebruikt. De plant is zacht uitgedrukt op het dienblad met een leistenen kleur. Het dienblad is gemaakt van drijfhout, dit is een ecologische keuze aangezien er dan geen bomen gekapt worden. Het hout is voorzien van vernis op waterbasis, waardoor het dienblad goed beschermd is. In het dienblad zit een blad van glas, dit zorgt voor een verfijnde afwerking. Het verf wordt met de hand aangebracht op het glazen blad, waardoor elk design net iets anders is, maar daardoor juist ook zó uniek. Het dienblad wordt geleverd met een signatuur als bewijs voor authenticiteit. Dit dienblad straalt liefde voor de natuur uit en is een prachtige toevoeging als accessoire in uw huis! Het dienblad heeft een breedte van 46 centimeter, een diepte van 36 centimeter en een hoogte van 4 centimeter.

Het Slate Dill Dienblad behoort tot de collectie van Notre Monde. Dawn Sweitzer heeft het merk opgericht in 1997. Ze is een kunstenares en ontwerper, dit wordt al vrij snel duidelijk als u kijkt naar haar designs. De designs zijn elk uniek en lijken op kunstwerken. Een bijzonder puntje is dat deze kunstige meubels en accessoires ook nog eens functioneel zijn! In haar merk voert ze een verzameling van meubels, spiegels en dienbladen. Ze haalde inspiratie uit haar reizen en designprojecten. Hierbij combineerde ze culturele gevoelens en aspecten samen met moderniteit. Het merk Notre Monde betekent ook ‘onze wereld’ in het Frans. Sweitzer wil met Notre Monde een luxe omgeving creëren waarin mensen niet alleen goed functioneren maar ook goed voelen.

Notre Monde Slate Dill Dienblad


✓ Handgemaakt in Indonesië
✓ Natuurlijke uitstraling
✓ Materiaal: drijfhout en glazen blad
✓ Afmetingen: b. 46 x d. 36 x h. 4 cm.
✓ Design: Dawn Sweitzer

Vragen over het Slate Dill Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Slate Dill Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0749531852756
Productnr. TGN-020444
Materiaal Hout
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Diepte / Lengte 36 cm.
Hoogte 4 cm.
Breedte 46 cm.

Slate Dill Dienblad

Nog 3 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 26 september in huis
€ 110

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit