Notre Monde Slayed Layered Dots Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde Slayed Layered Dots Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Sweitzer raakte geïnspireerd door het alledaagse leven en haar vele reizen over de wereld. Ze wil dat iedereen in hun eigen definitie van luxe kan genieten. Op basis van deze mening creëerde ze met het merk Notre Monde een verzameling van dienbladen, spiegels en meubels. Elk artikel komt weer van een andere inspiratiebron. Elk dienblad is individueel geschilderd, waardoor elk artikel net iets anders is, maar daardoor ook juist extra uniek. Dit is niet anders voor Slayed Layered Dots Dienblad! Verrijkt met legergroene patronen is dit dienblad erg sfeervol in elk interieur. Het dienblad is met de hand gemaakt van drijfhout met een glazen blad erin verwerkt. Het verf wordt handmatig aangebracht op het glazen blad, dit maakt elk design ook echt uniek. Daarnaast is het hout voorzien van vernis op waterbasis, waardoor het goed beschermd is. Als teken van authenticiteit wordt bij elk dienblad een signatuur als bewijs meegeleverd. Om het schoon te houden kunt u het beste glasreiniger en een zachte doek gebruiken. Het dienblad heeft een diameter van 48 centimeter en een hoogte van 4 centimeter.

Het Slayed Layered Dots Dienblad behoort tot de collectie van Notre Monde. Notre Monde werd in 1997 opgericht door Dawn Sweitzer. Doordat ze in aanraking kwam met verschillende culturen en natuurgebieden tijdens haar reizen en designprojecten, kwam ze tot de kenmerkende designs van Notre Monde. Tevens is de vertaling van Notre Monde 'onze wereld' vanuit het Frans, erg toepasselijk dus! Naast de natuurlijke charme van de designs is er ook een sterke invloed van moderniteit. Samen uit dit zich in een elegant resultaat. Het doel dat Sweitzer wil bereiken is om een prachtig esthetische omgeving te creëren waarin mensen zich niet alleen goed voelen, maar ook goed functioneren.

Notre Monde Slayed Layered Dots Dienblad


✓ Handgemaakt in Indonesië
✓ Legergroene kleuren
✓ Materiaal: glazen blad en hout
✓ Afmetingen: Ø 61 x h. 4 cm.
✓ Design: Dawn Sweitzer

Vragen over het Slayed Layered Dots Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Slayed Layered Dots Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0749531852657
Productnr. TGN-020440
Materiaal Hout
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Hoogte 4 cm.
Diameter Ø 61 cm.

Slayed Layered Dots Dienblad

Nog 2 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 22 november in huis
€ 158

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit