Notre Monde Wild Thistle Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde Wild Thistle Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Zij raakte geïnspireerd door de plekken die ze bezocht en mensen die ze ontmoette tijdens haar reizen. De ervaringen die ze opdeed verwerkte ze in haar designs. Notre Monde betekent ‘onze wereld’ in het Frans, een welgekozen naam dus! Elk designconcept kwam tot leven wanneer ze in haar studio bezig was, waaronder het prachtige design van ‘Wild Thistle’. De rustieke kleuren van de wilde distels komen heel natuurlijk en elegant over, hierdoor is het dienblad voor vrijwel elk interieur geschikt. Het dienblad is gemaakt van drijfhout met een blad van helder glas erin verwerkt. Het drijfhout is een ecologische keuze, omdat hierdoor niet onnodig bomen gekapt hoeven te worden. Daarnaast is het drijfhout voorzien van vernis op waterbasis, dit biedt een extra laag bescherming. Elk dienblad wordt met de hand vervaardigd, waarbij het verf wordt aangebracht op het glazen blad, dit maakt elk ontwerp juist extra uniek! Het dienblad wordt geleverd met een signatuur als bewijs voor authenticiteit. Het dienblad heeft een breedte van 69 centimeter, een diepte van 31 centimeter en een hoogte van 5 centimeter.

Het Wild Thistle Dienblad behoort tot de collectie van Notre Monde. In 1997 is het merk opgericht door Dawn Sweitzer. In haar verzameling voert ze meubels, spiegels en dienbladen. De artistieke achtergrond van Sweitzer bracht een kunstige draai aan haar designs, dit maakt Notre Monde als merk zo uniek. Ze verwerkte de culturele aspecten van het reizen samen met moderniteit, wat resulteerde in elegante eindproducten. Met het merk wil Sweitzer een luxe omgeving creëren waarin mensen niet alleen goed functioneren maar zich ook goed voelen.

Notre Monde Wild Thistle Dienblad


✓ Handgemaakt in Indonesië
✓ Design met wilde distels
✓ Materiaal: drijfhout en glazen blad
✓ Afmetingen: b. 69 x d. 31 x h. 5 cm.
✓ Design: Dawn Sweitzer

Vragen over het Wild Thistle Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Wild Thistle Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0749531852701
Productnr. TGN-020445
Materiaal Hout
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Diepte / Lengte 31 cm.
Hoogte 5 cm.
Breedte 69 cm.

Wild Thistle Dienblad

Nog 3 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 29 november in huis
€ 117

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit