Nuura Miira Tafellamp

By Sofie Refer

Omschrijving

De sfeervolle Nuura Miira Tafellamp is een ontwerp van de internationaal geprezen Deense lichtontwerper Sofie Refer, bij wie respect voor de natuur en de schoonheid van eenvoud de twee meest waardevolle kwaliteiten in haar werk zijn. Geïnspireerd door het traditionele Scandinavische licht en de rijkdommen van haar omgeving creëert de Deense eenvoudige doch grootse lichtvormen die een pure maar sensuele uitstraling hebben. De minimalistische lampen uit de Miira serie creëren samen een puur Scandinavisch gevoel, en vormen een tijdloze toevoeging aan iedere privé woning of zakelijk interieur. De serie telt hanglampen, kroonluchters en kleinere lampen voor aan de wand of op tafel, waar de Miira tafellamp er één van is.

De Miira tafellamp telt één lichtbron die een sfeervol en zwoel licht uitstraalt. De lamp bestaat uit een metalen armatuur voorzien van de diepe kleuren ‘Rock Grey’ en messing, welke een aansluiting biedt voor een G9 LED lichtbron van maximaal 7 Watt. Deze wordt omhuld door een bolvormige mondgeblazen kap in semi-transparant opaal glas of transparant optisch glas. De Miira tafellamp wordt geleverd met eens noer en zonder lichtbron. Deze kunt u apart mee bestellen.

Naast deze tafellamp is de Miira serie ook verkrijgbaar in diverse kroonluchters, hanglampen en wandlampen. Al deze leden van de Miira familie kunt u terugvinden bij de productfamilie.

Nuura Miira Tafellamp


✓ Scandinavische minimalistische uitstraling
✓ Tijdloze toevoeging aan het interieur
✓ Armatuur in diep ‘Rock Grey’ en messing kleur
✓ Onderdeel van de veelzijdige Miira serie

Vragen over de Miira Tafellamp van Nuura?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Nuura Miira Tafellamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Sofie Refer
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk Nuura
Hoogte 34,5 cm.
Diameter 14 cm.
Dimbaar Niet dimbaar
Lichtbron inbegrepen Niet inbegrepen
IP Waarde IP20
Kabel Lengte 200 cm.
Soort lichtbron 1 x G9 LED max. 7W
Bijlagen Montagehandleiding Miira Tafellamp Technische Details Miira Tafellamp - Opal Technische Details Miira Tafellamp - Optic Clear

Miira Tafellamp

Rock Grey / Optic Clear

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 379

Miira Tafellamp

Rock Grey / Opal

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 379

Miira Tafellamp

Brass / Optic Clear

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 379

Miira Tafellamp

Brass / Opal

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 379

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit