Occhio Luna Sogno Tafellamp

By Axel Meise

Omschrijving

De Occhio Luna Sogno Tafellamp is een excentriek design van Axel Meise en is onderdeel van de waanzinnige Luna serie bestaande uit wand-, plafond-, tafel- en hanglampen. De naam ‘Luna’ is afgeleid van het Latijnse woord voor ‘maan’. Op het eerste gezicht lijkt de lamp net zo mysterieus als de maan, maar wanneer u een blik op het design werpt, blijkt het een meesterwerk op het gebied van lichttechnologie te zijn. Luna is de eerste collectie met Occhio’s eigen gepatenteerde vuurballichtbron. De vuurbal in de spiegelglazen bol straalt een zacht, verblindingsvrij licht waardoor een magisch effect in de ruimte ontstaat. Het licht lijkt elegant door de bol te schitteren, hetgeen dat de Luna onderscheidt van andere lampen. Plaats de indrukwekkende tafellamp als sfeervol element op uw dressoir of gebruik als nachtlampje naast uw comfortabele bed.

Met zijn klassieke uiterlijk en hypermoderne technieken is de ronde tafellamp uniek in zijn soort. De Luna Sogno Tafellamp biedt maximaal bedieningscomfort, zowel in huis als in commerciële omgevingen. Lichtsterkte, -verdeling en -kleur kan geheel naar wens aangepast worden middels één simpele handbeweging via Touchless Control. Van uitnodigend en warm tot gefocust en koel: het licht van deze compacte lamp past zich aan talloze sferen aan. Met de Air module met Bluetooth Control kan de hanglamp eenvoudig op afstand bediend worden. De Air module wordt standaard meegeleverd.

De Luna Sogno Tafellamp heeft een armatuur van aluminium en PVD gecoat staal in donker chroom of phantom. Het metaal lijkt naadloos over te lopen in de donker getinte, glazen lampenkap en andersom. De glazen bol rust op een metalen armatuur en de vuurballichtbron welke in het midden lijkt te zweven, weerspiegelt het licht waardoor het subtiel naar beneden stroomt.

Occhio Luna Sogno Tafellamp


✓ Bijzonder design
✓ Afgeleid van het Latijnse woord voor ‘maan’
✓ Gepatenteerde voorballichtbron
✓ Elegante schittering van licht

Vragen over de Luna Sogno Tafellamp van Occhio?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Occhio Luna Sogno Tafellamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Staal
Designer Axel Meise
Garantie 2 jaar
Merk Occhio
Hoogte 21,3 cm.
Diameter 16 cm.
Dimbaar Ja, via ingebouwde dimmer
Lichtbron inbegrepen Ja
Opties Dimbaar, Ingebouwde dimmer, LED
Soort lichtbron LED 9W
Lumen 430
Kelvin 2700
CRI 95
Bijlagen Datasheet Luna Sogno Luna Sogno Montage Instructies

Luna Sogno

Donker Chroom

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 1.504

Luna Sogno

Phantom

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 1.504

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit