Occhio Sento

De Occhio Sento serie biedt dankzij een ruim aanbod aan vloer-, plafond-, tafel- en wandarmaturen de perfecte verlichtingsoplossing voor elke situatie en elke ruimte in huis. Sento maakt gebruik van touchless bediening om licht aan en uit te schakelen, te dimmen en licht op een bepaalde manier de kamer in te richten. Dit alles kan met simpele handgebaren geregeld worden, waardoor lichtschakelaars en dimmers verleden tijd zijn. Het licht kan dankzij de ‘touchless control’ eenvoudig afgestemd worden op de gewenste sfeer of aan jouw eigen stemming. De collectie Occhio Sento lampen bestaat uit verschillende soorten armaturen, bekijk hieronder de complete collectie.

11 items

11 items

Occhio Sento collectie

Binnen de Sento serie van Occhio vind je diverse soorten armaturen. Zo bestaat de serie uit vloerlampen, hanglampen, tafellampen en wandlampen. Wij hebben een aantal varianten samengesteld die je direct via onze webshop kunt bestellen. Er zijn echter veel meer varianten verkrijgbaar dan die wij voor je hebben samengesteld. Heb je interesse in een andere variant of wil je graag een lamp bestellen met Bluetooth Control? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Occhio Sento Sospeso

De Occhio Sento Sospeso is één van de favorieten uit de Sento serie. Deze hanglamp is in hoogte verstelbaar en is een stijlvolle toevoeging in elk interieur. Je kunt ervoor kiezen om aan een kant licht uit te stralen of aan beide kanten. Hierdoor is de lamp perfect voor gebruik boven bijvoorbeeld een tafel, in de gang of boven het kookeiland. Hang er één op of kies juist voor meerdere lampen naast elkaar voor een elegante uitstraling en maximale lichtopbrengst.

Occhio Sento Lettura

Ben je op zoek naar een fijne vloerlamp waarmee je eenvoudig en snel de gewenste sfeer creëert? Met de Occhio Sento Lettura vloerlamp haal je een lamp in huis waarvan je de lichtsterkte, -kleur en -verdeling geheel naar wens kunt instellen. Zet de minimalistische, elegante lamp naast de bank voor een gezellige sfeer of zet hem naast je bureau voor optimale concentratie.

Occhio Sento bij MisterDesign

Alle lampen uit de Occhio Sento serie zijn verkrijgbaar bij MisterDesign. Omdat wij officieel dealer zijn van dit Duitse verlichtingsmerk, kunnen wij alle designs leveren. Wil je graag meer weten over de lampen van Occhio of wens je graag advies over welke lamp het beste past bij jouw wensen en interieur? Kom dan gerust eens langs in onze winkels in ’s-Hertogenbosch. Onze adviseurs helpen je graag verder!