MisterDesign Den Bosch

The House of MisterDesign


Onze winkels zijn gevestigd in de charmante binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. In beide winkels is een zorgvuldig geselecteerd aanbod gepresenteerd van karaktervolle klassiekers en nieuwe iconen. Onze interieurspecialisten gaan graag in gesprek over het verhaal achter de designs, de vormgeving en materialen. Daarnaast is het in onze winkels mogelijk om gepersonaliseerd advies te ontvangen van onze interieurexperts. Hiervoor kun je een afspraak maken in onderstaande agenda. Onze winkels zijn zeven dagen per week geopend. Kom kijken, voelen en word verliefd op een van de vele designstukken.

Pompen & Verlouw

Het monumentale pand ‘Pompen & Verlouw’, dat voorheen decennia lang dienst deed als Ford garage, is na jaren van leegstand in ere hersteld. Op ruim 2000 vierkante meter is een breed scala aan designmeubelen, verlichting en accessoires te vinden. Iedere hoek en ieder niveau van het pand biedt een verrassende, inspirerende blik op de mooiste ontwerpen. Ga op ontdekking in de diverse intiem ingerichte ruimtes en vind designstukken waar jarenlang van genoten zal kunnen worden.

Sfeerimpressie Pompen & Verlouw

The Gallery

In de voormalige Art Gallery aan het Wilhelminaplein in ‘s-Hertogenbosch hangt een serene rust in het moderne pand, waardoor al het design zonder ruis te bekijken en te beleven is. De royale ruimte leent zich uitstekend om de meubels en verlichting voor zichzelf te laten spreken. De grote raampartijen bieden een spectaculair uitzicht op natuurgebied het Bossche Broek. Met een goede kop koffie in de hand kan in alle kalmte het comfort van de meubels ervaren worden.

Sfeerimpressie The Gallery
Bereikbaarheid

Locatie Pompen & Verlouw
Vughterstraat 278
5211 GR ’s-Hertogenbosch

ma t/m za: 9.30u - 17.30u
zondag: 12u - 17u

feestdagen
zondag 31 maart: gesloten
maandag 1 april: 12u - 17u
zaterdag 27 april: 09:30 - 17:30
donderdag 9 mei: 12u - 17u
zondag 19 mei: gesloten
maandag 20 mei: 12u - 17u

Locatie The Gallery
Bastion Vught 35
5211 CZ ’s-Hertogenbosch

ma t/m za: 9.30u - 17.30u
zondag: 12u - 17u

feestdagen
zondag 31 maart: gesloten
maandag 1 april: 12u - 17u

zaterdag 27 april: 09:30 - 17:30
donderdag 9 mei: 12u - 17u
zondag 19 mei: gesloten
maandag 20 mei: 12u - 17u

AUTO
MisterDesign beschikt over een eigen afgesloten parkeerterrein. U kunt uw navigatie instellen op adres Bastion Vught 35 in ’s-Hertogenbosch. Bij aankomst gaat de slagboom automatisch voor u open. Hier parkeert u kosteloos de auto recht voor de deur van onze winkel The Gallery. Vanuit hier is het ook mogelijk om de andere winkel (Pompen & Verlouw) te bezoeken. Het is slechts enkele minuten lopen. Bij vertrek ontvangt u van ons een uitrijkaart.

MisterDesign routekaart