Muuto Open Candelabra Kandelaar

By Jens Fager

Omschrijving

De Muuto Open Candelabra Kandelaar is een ontwerp van Jens Fager.

Jens Fager is één van de meest interessante, belangwekkende en opmerkelijke designers van Zweden. Ondanks dat hij recent is afgestudeerd aan de Konstfack University in Stockholm, heeft hij nu al een enorme internationale impact met zijn tentoonstellingen in Londen, Milaan én Stockholm. Door zijn samenwerking met onder andere designmerk Muuto kan zijn succes alleen maar groter worden.

Het verrassende Muuto is een relatief jong en daardoor dynamisch bedrijf. Het merk heeft zichzelf als doel gesteld om het tegenwoordige Scandinavisch design een nieuw perspectief te bieden. Dat Muuto gekozen heeft voor de naam Muuto – dat afgeleid is van het Finse muutos, dat ‘nieuw perspectief’ betekent – is dan ook niet verwonderlijk. Door gebruik te maken van de modernste technieken en te zorgen voor een creatieve twist aan hun ontwerpen, hoopt Muuto haar doel te bereiken. De echte, ongeveinsde liefde voor design helpt hier ontzettend bij. Deze passie is ook terug te vinden in de Open Candelabra Kandelaar. Het idee achter het ontwerp is eenvoudig: een nieuwe kijk op de iconische kandelaar, vervaardigd met zo min mogelijk volume. Het resultaat is een slanke, stabiele en harmonische kaarsenhouder met een tijdloze look die bijna tweedimensionaal oogt.

De Open Candelabra Kandelaar van Muuto wordt vervaardigd uit gepoedercoat aluminium. Voor de afwerking heeft u de keuze uit zwart, wit en terracotta. Leuk om te combineren! De kandelaar is 21 centimeter breed, 20 centimeter hoog en 8 centimeter diep. Open Candelabra biedt ruimte aan 3 kaarsen.

Muuto Open Candelabra Kandelaar


✓ Verkrijgbaar in meerdere kleuren
✓ Exclusief kaarsen
✓ Modern design
✓ Design: Jens Fager

Vragen over de Open Candelabra Kandelaar van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Open Candelabra Kandelaar.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Jens Fager
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 8
Breedte 21
Hoogte 20
Bijlagen Productinformatie

Open Candelabra - Zwart

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 79

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit