Anglepoise Original 1227 Giant Outdoor Vloerlamp

By George Carwardine

Omschrijving

De Anglepoise Original 1227 Giant Outdoor Vloerlamp is een ontwerp van George Carwardine. Voor iedere plek in huis is er een passende Anglepoise lamp, en nu ook voor buiten! En dat buitenverlichting niet altijd bescheiden hoeft te zijn, bewijst deze Giant Outdoor Vloerlamp. De Giant werd oorspronkelijk ontwikkeld in opdracht van het Roald Dahl Museum, die graag een reuzenversie van de Original 1227 Anglepoise tentoon wilde stellen. In 2016 is de Giant serie opgenomen in de collectie en uitgebreid met een outdoor variant. Een echt statement item dat uw terras doet opfleuren en opvallen. De vloerlamp wordt met de hand geproduceerd in Engeland. Het flexibele, verstelbare aluminium geraamte is afgewerkt met een poedercoating in een matte satijn finish of een hoogglans finish in tal van kleuren. Aan de basis staat een voet van gegoten aluminium met gietijzeren gewichten. De lamp is bestand tegen regen (IP 65) en is afgewerkt met roestvast stalen accenten. De kabel is omringd met siliconen rubber.

Van de voet tot de ‘knik’ van de arm bedraagt de hoogte 154 centimeter. Het model kan tot maximaal 270 centimeter reiken. De grote kap heeft een diameter van 44 centimeter en een hoogte van 54 centimeter. Onder de vierkante voet van 46 bij 46 centimeter zitten wieltjes, die de verplaatsing van de lamp gemakkelijk maken. De lamp komt inclusief lichtbron en is voorzien van een extra lange kabel van 10 meter.

De Original 1227 Giant Outdoor Vloerlamp is een product van het Engelse Anglepoise. George Carwardine’s Original 1227 Bureaulamp uit 1935 met ingenieuze veertechniek groeit uit tot een echte Engelse designklassieker. Een lamp die geliefd is bij velen, waaronder Roald Dahl. De schrijver had namelijk zijn eigen Anglepoise op het bureau staan waar hij zijn beroemde boeken aan schreef. Voor het Roahld Dahl Museum wordt daarom een versie gecreëerd die drie keer zo groot is, de Giant. In 2016 wordt een volwaardige serie opgenomen in de collectie. Natuurlijk mét de vernuftige techniek waar Anglepoise bekend om staat.

Anglepoise Original 1227 Giant Outdoor Vloerlamp


✓ Geschikt voor buitengebruik (IP 65)
✓ Flexibel en in balans dankzij ingenieus veersysteem
✓ Met de hand gemaakt in Engeland
✓ Verkrijgbaar in tal van kleuren
✓ Materiaal: gepoedercoat aluminium, chroom, RVS, siliconen
✓ Lichtbron (inbegrepen): 13W A65 LED
✓ Afmetingen: b. 139 x h. 270 cm. (maximaal)
✓ Designer: George Carwardine

Vragen over de Original 1227 Giant Outdoor Vloerlamp van Anglepoise?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Anglepoise Original 1227 Giant Outdoor Vloerlamp.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer George Carwardine
Garantie 2 jaar
Merk Anglepoise
Breedte 139 cm.
Hoogte 154 cm.
Opties Buiten te gebruiken, LED, Met wieltjes, Richtbare lichtbron
Kabel Lengte 1000 cm.
Soort lichtbron 13W A65 LED
Bijlagen Productinformatie Montagehandleiding

Original 1227 Giant Outdoor

Glans - Jet Black

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 4.487

Original 1227 Giant Outdoor

Glans - Alpine White

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 4.487

Original 1227 Giant Outdoor

Glans - Citrus Yellow

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 4.487

Original 1227 Giant Outdoor

Glans - Crimson Red

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 4.487

Original 1227 Giant Outdoor

Glans - Marine Blue

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 4.487

Original 1227 Giant Outdoor

Satijn - Jet Black

Levertijd: 3 - 5 weken
€ 4.487

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit