Muuto Oslo Bench Bank

By Anderssen & Voll

Omschrijving

De Muuto Oslo Bench Bank is een ontwerp van Anderssen & Voll.

De mannen Anderssen & Voll waren oorspronkelijk onderdeel van het vooraanstaande designertrio Norway Says. Tegenwoordig vormen beide heren een duo en kunnen ze gezien worden als één van de meest succesvolle ontwerpers van Noorwegen. Niet voor niets zijn zij beiden bekroond met titels als ‘beste Noorse designer van het jaar’ als ook ‘beste Scandinavische designer van het jaar’. Ook internationaal succes is niet uitgebleven en uiteraard werden ze ook hiervoor bekroond met diverse awards. De samenwerking met verschillende designlabels, waaronder Muuto, is het resultaat.

Designlabel Muuto is vernieuwend, levenslustig en bovenal jeugdig. Een verfrissende blik op het bestaande Scandinavisch design is wat zij de wereld te bieden hebben. De naam Muuto is afgeleid van het Finse woord muutos, dat ‘nieuw perspectief’ betekent, en is dan ook niet zomaar uit de lucht komen vallen. De unieke visie van Muuto in combinatie met een diepgewortelde passie voor design heeft gezorgd voor wereldwijd succes en een veelomvattende collectie. De Oslo Bench is een voorbeeld van een verfrissend design binnen deze waanzinnige collectie. Deze bank maakt deel uit van de Oslo-serie die bestaat uit verschillende banken, een poef en een loungestoel.

De Oslo Bench Bank van Muuto is voorzien van een stalen frame en wordt gestoffeerd met hoogwaardige kwaliteit stof van het Deense Kvadrat. Binnen de stofgroep Kvadrat kunt u kiezen uit verschillende stofsoorten in mooie kleuren. De afmeting van de bank bedraagt 150 centimeter in breedte, 45 centimeter in hoogte en 73 centimeter in diepte.

Muuto Oslo Bench Bank


✓ Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
✓ Behorend tot de Oslo-collectie
✓ Afmeting: b. 150 x h. 45 x d. 73 cm.
✓ Design: Anderssen & Voll

Vragen over de Oslo Bench van Muuto?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Muuto Oslo Bench.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Anderssen & Voll
Garantie 2 jaar
Merk Muuto
Diepte / Lengte 73
Hoogte 45
Breedte 150
Opties Afneembare hoes
Zithoogte 45
Bijlagen Productinformatie

Oslo Bench

Steelcut 160

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 1.595

Oslo Bench

Steelcut 180

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 1.595

Oslo Bench

Steelcut 550

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 1.595

Oslo Bench

Steelcut 660

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 1.595

Oslo Bench

Steelcut Trio 515

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 1.595

Oslo Bench

Hallingdal 407

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 1.795

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit