&Tradition Palette Salontafel JH7

By Jaime Hayon

Omschrijving

De Palette Salontafel JH7 van &Tradition is een mooi ontwerp van Jaime Hayon en behoort tot de collectie van &Tradition.

'Een tafel is een plek waar mensen hun ideeën uitwisselen, waar zij hun emoties uiten en waar zij met elkaar in contact komen', aldus Spaanse kunstenaar én ontwerper Jaime Hayon. Waarom dan niet voor een multi-purpose object, een multi-gedifferentieerd model ontwerpen met verschillende maten, vormen, kleuren én materialen in één design? En zo ontstond de Palette tafel. Een buitengewoon en bijzonder aangenaam ontwerp dat bovendien perfect in evenwicht is.

Elke Hayon tafel is op het eerste gezicht een les in de meetkunde. Zo ook de Palette tafel. Elke tafel bestaat uit een samenstelling van drie verschillende vormen op verschillende hoogten die tóch perfect met elkaar in balans zijn. Een formidabele én prachtige prestatie!
 
Het zwarte Nero Marqina marmer en het messing geven de tafel een gevoel van adel terwijl het zwart gebeitst eikenhout tegelijkertijd zorgt voor een meer aardse stemming. Deze bijna tegenstrijdige materialen worden bij elkaar gebracht én gehouden door metaal wat hierdoor een stabiliserende functie heeft.

De Palette salontafel is door de drie oppervlakken waar u uit kunt kiezen een modern antwoord op onze multi-tasking manier van leven.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Jaime Hayon
Garantie 2 jaar
Merk &Tradition
Diepte / Lengte 67.8 cm.
Breedte 115.2 cm.
Hoogte 47 cm.

Palette Salontafel JH7

Zwart

Levertijd: 2 - 4 weken

Normale prijs: € 1.442

Special Price € 1.297,80

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit