HAY Palissade Park Bank

By Ronan & Erwan Bouroullec

Omschrijving

De HAY Palissade Park Bank is een ontwerp van Ronan & Erwan Bouroullec. De bank is onderdeel van de Palissade serie, waarvan alle onderdelen gekenmerkt worden door het geometrische design van verticale lijnen. De serie is tot stand gekomen na een designproces van twee jaar, waarin de ontwerpers er alles aan hebben gedaan om elk onderdeel te perfectioneren. De meubelen zijn geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld restaurants, maar komen ook uitstekend tot hun recht in uw eigen achtertuin. De bank heeft een vrolijke half gebogen vorm waardoor er meerdere banken samen in verschillende opstellingen kunnen worden neergezet. Voor extra comfort voegt u eenvoudig één van de Palissade Kussens toe waardoor u heerlijk kunt genieten van dit moderne design.

Om de Park Bank jarenlang buiten te kunnen gebruiken is er gekozen voor duurzaam elektrolytisch verzinkt staal met een speciale poedercoating. Deze combinatie maakt het design licht en toch erg stevig. U heeft de keuze uit drie uitvoeringen: sky grey, antraciet en olijfgroen. Neem voor de speciaal ontworpen kussens en uitvoeringen met rugleuning een kijkje in de productfamilie.

HAY Palissade Park Bank


✓ Onderdeel van Palissade serie
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Designers: Ronan & Erwan Bouroullec
✓ Geometrisch design van verticale lijnen

Vragen over de Palissade Park Bank van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY Palissade Park Bank.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Designer Ronan & Erwan Bouroullec
Garantie 2 jaar
Merk HAY
Diepte / Lengte 89,5 cm.
Breedte 218 cm.
Hoogte 45 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Zithoogte 45 cm.

Palissade Park Bank

Sky Grey

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 999

Palissade Park Bank

Antraciet

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 999

Palissade Park Bank

Olive

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 999

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit