HAY Palissade Tafel Rechthoekig

By Ronan & Erwan Bouroullec

Omschrijving

De HAY Palissade Tafel Rechthoekig is een ontwerp van Ronan & Erwan Bouroullec. De Palissade serie is het resultaat van een tweejarig designproces waarin de dertien onderdelen van de serie steeds verder geperfectioneerd zijn. Zo heeft ieder meubel de juiste vormgeving gekregen om het lichaam in balans te brengen. De serie is uitstekend te gebruiken voor cafés en restaurants, maar ook voor privégebruik in uw eigen tuin. Deze tafel heeft een rechthoekig blad met een geometrisch design van lijnen. Aan de lange zijden wordt het blad naar beneden toe afgerond, waardoor hij zijn kenmerkende vorm krijgt. De tafel is gemaakt van elektrolytisch verzinkt staal en voorzien van een speciale poedercoating. Deze materiaalkeuze maakt de tafel licht, sterk en geschikt voor gebruik buitenshuis. De tafel is uitgevoerd in vier kleuren: sky grey, antraciet, olijfgroen en hot galvanised.

De tafel heeft een afmeting van b. 170 x d. 90 x h. 75 cm. Combineer de tafel met een van de stoelen uit de Palissade serie om het plaatje compleet te maken.

De Palissade Tafel Rechthoekig is een product uit de outdoor collectie van HAY ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec. De Franse broers Ronan en Erwan Bouroullec werden in 1997 ontdekt door Cappellini, die ze hun eerste opdracht gaf. Sindsdien volgden velen en nu werken ze al zo’n vijftien jaar samen in hun zeskoppige designteam in Parijs. Hun werk varieert van kleine objecten als sieraden tot architectuur en video en fotografie, welke in musea over de hele wereld te bewonderen zijn.

HAY Palissade Tafel Rechthoekig


✓ Tafelblad met lijnenpatroon
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Geschikt voor binnen én buiten
✓ Afmeting: b. 170 x h. 75 x d. 90 cm.
✓ Design: Ronan & Erwan Bouroullec

Vragen over de Palissade Tafel Rechthoekig van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY Palissade Tafel Rechthoekig.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Ronan & Erwan Bouroullec
Garantie 5 jaar
Merk HAY
Diepte / Lengte 90 cm.
Breedte 170 cm.
Hoogte 75 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Palissade Tafel

Antraciet

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 1.049

Palissade Tafel

Sky Grey

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 1.049

Palissade Tafel

Olijfgroen

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 1.049

Palissade Tafel

Hot Galvanized

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 1.599

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit