HAY Palissade Tafel Vierkant

By Ronan & Erwan Bouroullec

Omschrijving

De HAY Palissade Tafel Vierkant is een ontwerp van Ronan & Erwan Bouroullec. In een tweejarig designproces hebben Ronan en Erwan Bouroullec de definitieve Pallisade collectie vormgegeven. Ieder onderdeel geperfectioneerd om het lichaam in perfecte balans te brengen. De dertien onderdelen zijn geschikt om te gebruiken in cafés en restaurants, maar ook in uw eigen achtertuin. De tafel heeft een vierkant blad met een geometrisch design van lijnen. Het blad wordt aan twee kanten naar beneden toe afgerond, wat hem zijn kenmerkende vorm geeft. De tafel wordt vervaardigd uit elektrolytisch verzinkt staal en voorzien van een speciale poedercoating, die hem geschikt maakt voor gebruik buitenshuis. Hij is uitgevoerd in vier verschillende kleuren: lichtgrijs, antraciet, olijfgroen en cream wit.

De tafel is 80 centimeter breed, 74 centimeter hoog en 80 centimeter diep. Combineer de tafel met een van de stoelen uit de Palissade serie om het plaatje compleet te maken.

De Palissade Tafel Vierkant is een product uit de outdoor collectie van HAY. Ondanks hun relatief korte bestaan – HAY is opgericht in 2002 – is het Deense designlabel snel uitgegroeid tot een groot designmerk, geliefd bij velen. In samenwerking met bekende designers produceren zij een complete collectie van accessoires tot grote meubelen. De Palissade serie is ontworpen door broers Ronan en Erwan Bouroullec. Zij werken sinds 15 jaar samen in Parijs, waar zij een designteam van zes personen hebben.

HAY Palissade Tafel Vierkant


✓ Tafelblad met lijnenpatroon
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Geschikt voor binnen én buiten
✓ Afmeting: b. 80 x h. 74 x d. 80 cm.
✓ Design: Ronan & Erwan Bouroullec

Vragen over de Palissade Tafel Vierkant van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY Palissade Tafel Vierkant.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Ronan & Erwan Bouroullec
Garantie 2 jaar
Merk HAY
Diepte / Lengte 80 cm.
Hoogte 74 cm.
Breedte 80 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Palissade Tafel

Antraciet - 80 x 80 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 499

Palissade Tafel

Lichtgrijs - 80 x 80 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 499

Palissade Tafel

Olijfgroen - 80 x 80 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 499

Palissade Tafel

Cream Wit - 80 x 80 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 499

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit