Vitra Panton Chairs, set van 5x Miniatuur

By Verner Panton

Omschrijving

De Miniatures Collection van Vitra brengt de belangrijkste ontwerpen uit de moderne meubelgeschiedenis in miniatuurformaat. Deze miniaturen zijn uitgevoerd in de originele constructie, materialen en kleuren en zijn bij uitstek geschikt als didactisch materiaal voor universiteiten, designacademies en architecten. Hoewel ze soms ook alleen dienen als geliefde verzamelobjecten.

De miniatuur Panton Chairs is vervaardigd naar een schaalverhouding van 1:6.

De Panton Chairs werden door Verner Panton ontworpen. Verner Panton was dol op het experimenteren met vormen en kleuren maar was pas echt gefascineerd door het nieuwe materiaal kunststof. Hieruit zijn dan ook de Panton Chairs ontstaan. Hoewel de stoelen al in 1960 ontworpen zijn, gingen ze pas in 1967 in productie. De stoel was een echte sensatie en werd bovendien bekroond met verschillende prijzen. Tegenwoordig is de Panton Chair een klassieker van modern meubeldesign en om deze reden wordt één van de eerste exemplaren van de Panton Chairs dan ook tentoongesteld in het Museum of Modern Art in New York.

Vanwege het enorme succes van de Panton Chairs zijn deze door Vitra toegevoegd aan de Miniatures Collection. De Panton Chairs als miniatuur is verkrijgbaar als set van 5.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Verner Panton
Merk Vitra
Diepte / Lengte 8.5
Breedte 8.5
Hoogte 14

Panton Chairs Miniatuur, set van 5 - Vitra

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 199
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit