HAY Paper Porcelain Vaas

By Scholten & Baijings

Omschrijving

De HAY Paper Porcelain Vaas is een ontwerp van Scholten & Baijings. Deze grijze keramische vaas is geïnspireerd op papier en komt daarmee ook een beetje voort uit de Porcelain Paper servies serie. Scholten & Baijings maken namelijk prototypes met de hand. Toen zij van karton een rond kopje wilden vouwen, moesten ze dit insnijden. Het gevouwen karton vonden zij zo interessant, dat ze besloten dit te vertalen naar het eindproduct. Hetzelfde ontwerp is vervolgens doorgevoerd naar deze prachtige vazen. De vaas heeft een hoogte van 19 centimeter en een diameter van 14 centimeter. De grote vaas heeft een lijnenspel net zoals dat van de Colour Vase, tevens ontworpen door Scholten & Baijings, terwijl de kleinere vaas uit verticale lijnen bestaat.

De Paper Porcelain Vaas is een product van het Deense designmerk HAY. Sinds 2002 heeft het label de ambitie om duurzame en kwalitatief hoogstaande meubelen en accessoires te creëren tegen betaalbare prijzen, om zoveel mogelijk mensen ervan te kunnen laten genieten. Daarbij gaat HAY vaak samenwerkingen aan, zoals met Scholten & Baijings, die verantwoordelijk zijn voor het design van deze vazen.

HAY Paper Porcelain Vaas


✓ Verschillende lijnenpatronen
✓ Gemaakt van keramiek
✓ Afmeting L: Ø 14 x h. 19 cm.
✓ Designer: Scholten & Baijings

Vragen over de Paper Porcelain Vaas van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY Paper Porcelain Vaas.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Keramiek
Designer Scholten & Baijings
Garantie 2 jaar
Merk HAY

Paper Porcelain Large

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 139

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit