Pastoe A'dammer Twist TV-meubel

By Aldo van den Nieuwelaar

Omschrijving

Het Pastoe A’dammer Twist TV-meubel is een ontwerp van Aldo van den Nieuwelaar. De Twist is een variant op de alombekende A'dammer Opbergkast, die al sinds 1978 onderdeel is van de collectie van Pastoe. De originele A'dammer Opbergkast is nu ook uitgevoerd met een 'twist', waarbij het originele design is gekanteld. De handige schuifdeuren zijn nog steeds een karakteristiek element van het design, maar heeft een verfrissende uitstraling gekregen doordat hij is getransformeerd in een TV-meubel.

Standaard is het A'dammer Twist TV-meubel voorzien van een zwart gelakt stalen frame, maar het is op aanvraag ook mogelijk om het frame in een andere kleur uit te voeren. De kast zelf kan in duotone worden uitgevoerd, wat betekent dat de binnenkant een andere kleur kan hebben als de buitenkant. Er zijn maar liefst 30 verschillende kleuren waar Pastoe mee werkt, waardoor er eindeloze combinaties te maken zijn. Vanwege deze vele mogelijkheden heeft MisterDesign één favoriete combinatie geselecteerd, namelijk een buitenkant in de kleur Pine, en een binnenkant in de kleur Basalt. Deze is direct bij ons te bestellen. Interesse in een andere kleurcombinatie? Neem gerust contact op met onze interieuradviseurs, of kom eens langs in onze winkel. Dan helpen we u graag!

De afmetingen van de kast zijn d. 37 x b. 156 x h. 111,5 centimeter en de binnenmaten zijn d. 22,8 x b. 105,9 x h. 68,8 centimeter. Er is plaats voor een TV van maximaal 43 inch, die kan worden neergezet of worden opgehangen. De kabels kunnen achter de TV weg uit de kast.

A’dammer Twist TV-meubel


✓ Iconisch design uit 1978
✓ Met handige rolluik
✓ Eindeloze kleurcombinaties
✓ Onderdeel van de A’dammer serie

Vragen over het A’dammer Twist TV-meubel van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het A’dammer Twist TV-meubel.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Productnr. K20731
Materiaal Hout
Designer Aldo van den Nieuwelaar
Jaartal 1978
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 37 cm.
Breedte 156 cm.
Hoogte 111,5 cm.

A'dammer Twist TV Meubel

Pine/Basalt

Levertijd: 12 - 14 weken
€ 2.125
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit