Pastoe DB01 Dressoir

By Cees Braakman

Omschrijving

Het Pastoe DB01 Dressoir is een ontwerp van Cees Braakman. Deze designklassieker is ontworpen in het begin van de jaren ‘50 en een paar jaar later door Pastoe in productie genomen. Wat het design toen zo bijzonder maakte waren de gebogen poten. De buigtechniek die gebruikt werd om de luspoten hun ronde afwerking te geven vormde een technologische doorbraak. Geïnspireerd op de Scandinavische moderne interieurbeweging ontstond er een nieuwe berkencollectie, waar de DB01 onderdeel van was. Het DB01 Dressoir was meteen een groot succes en nu is het iconische design weer terug in de Original collectie van Pastoe, verkrijgbaar voor iedere designliefhebber!

Het lichte berkenhout geeft het design een frisse en eigentijdse look. Hierdoor zal het dressoir in veel uiteenlopende interieurs zijn plekje weten te vinden. Het design biedt veel handige opbergruimte en de iconische luspoten zorgen voor een luchtige look.

Het design is volledig gemaakt van gelakt berken multiplex en fineer. Het dressoir is voorzien van vier lades en één deur met daarachter twee verschillende legplanken. De grote plank heeft een diepte van 40 centimeter en de kleine plank heeft een diepte van 20 centimeter.

Pastoe DB01 Dressoir


✓ Designklassieker
✓ Gemaakt van berkenhout
✓ Ontworpen in de jaren ‘50
✓ Designer: Cees Braakman

Vragen over het DB01 Dressoir van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Pastoe DB01 Dressoir.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Cees Braakman
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 49,5 cm.
Breedte 131 cm.
Hoogte 79,5 cm.

DB01 Dressoir

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 1.750

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit