Pastoe Frame Sean Dressoir

By Studio Pastoe

Omschrijving

Het Pastoe Joost Selectie F02 Frame Dressoir is ontworpen door Studio Pastoe. Deze stijlvolle uitvoering van het dressoir is echter hoogstpersoonlijk samengesteld door de creative director van Pastoe, Joost van der Vecht. Hij besefte namelijk dat de eindeloze keuzemogelijkheden bij het samenstellen van een kast nogal overweldigend kunnen zijn. Pastoe laat u namelijk kiezen uit verschillende formaten, kleuren, houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden, waardoor het niet gemakkelijk is een keuze te maken. Daarom stelde Joost van der Vecht zelf een favoriete uitvoering samen: het Joost Selectie F02 Frame Dressoir. Het gevoel voor stijl en design van Joost van der Vecht is duidelijk terug te zien in deze kast. De warme houten afwerking is een subtiele knipoog naar het moderne design van vlak na de Tweede Wereldoorlog. Hierdoor oogt de kast een tikkeltje retro.

De kast is uitgevoerd in Amerikaans notenhout en staat op zwart metalen poten. De slanke uitstraling van het dressoir komt door de forse breedte van 270 centimeter. Het dressoir is 60 centimeter hoog en 54 centimeter diep.

Het F02 Frame Dressoir is naast het noten fineer ook leverbaar in een kleur uit de basis lak collectie van Pastoe. Heeft u hier interesse in? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Pastoe Frame Dressoir Joost Selection


✓ Retro uitstraling
✓ Uit de Joost selectie 2015
✓ Samengesteld door creative director Joost
✓ Amerikaans notenhout

Vragen over het Frame Joost Selectie F02 Frame Dressoir?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Pastoe Joost Selectie F02 Frame Dressoir.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Productnr. F02
Materiaal Hout
Designer Studio Pastoe
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 54 cm.
Breedte 270 cm.
Hoogte 60 cm.
Bijlagen Pastoe Kleuren

Frame Sean Dressoir

Levertijd: 20 - 25 weken

Normale prijs: € 3.575

Special Price € 3.217,50

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit