Pastoe Frame F02 Vesper Dressoir

By Studio Pastoe

Omschrijving

Het Pastoe Frame F02 Vesper Dressoir is een ontwerp van Studio Pastoe en is onderdeel van de Frame serie. Deze serie is geïnspireerd op de U+N kasten van Cees Braakman. Het Frame 02 Vesper Dressoir is een stijlvol ontwerp met, zoals u gewend bent van Pastoe, een reeks aan keuzes in formaten, kleuren, houtsoorten en afwerkingsmogelijkheden. De benaming van het dressoir is een bijzonder detail. Het dressoir is vernoemd naar de James Bond schurk: Vesper Lynd. De warme houten afwerking is een subtiele knipoog naar het moderne design van vlak na de Tweede Wereldoorlog waarin het dressoir een tikkeltje retro oogt. Sinds 2021 is het frame naast een walnoothouten afwerking ook verkrijgbaar in verschillende kleuren lak en eikenhout. Het stijlvolle dressoir past zowel perfect binnen een kantoorsetting als thuissetting en straalt een tijdloze elegantie uit.

Het Frame F02 Vesper Dressoir is direct verkrijgbaar in eikenhout en staat op een zwart metalen onderstel. Bovendien beschikt het dressoir over vier deuren en twee lades waarvan de grepen zijn uitgevoerd in zwart. De forse lengte van 270 centimeter geeft het dressoir een slank karakter. De breedte bedraagt 54 centimeter met een hoogte van 60 centimeter.

Interesse in een andere uitvoering? Neem gerust contact op met onze interieurspecialisten of kom langs in een van onze winkels. Dan helpen we u graag met het samenstellen van hét perfecte dressoir.

Pastoe Frame F02 Vesper Dressoir


✓ Geïnspireerd op de U+N kasten van Cees Braakman
✓ Stijlvol ontwerp
✓ Vernoemd naar Vesper Lynd, schurk van James Bond
✓ Tijdloze elegantie

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Pastoe Frame F02 Vesper Dressoir.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Studio Pastoe
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 54 cm.
Breedte 270 cm.
Hoogte 60 cm.

Frame F02 Vesper Dressoir

Eiken

Levertijd: 20 - 25 weken
€ 3.575

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit