Pastoe Joost Selectie A’dammer Opbergkast

By Aldo van den Nieuwelaar

Omschrijving

De Pastoe Joost Selectie A’dammer Opbergkast is een ontwerp van Aldo van den Nieuwelaar. Nieuwelaar ontwierp de A’dammer in 1978 en al snel groeide de kast uit tot een designicoon. Het is dan ook niet gek dat het één van de meest verkochte Nederlandse meubels ooit is. De kast heeft zijn naam te danken aan zijn inspiratiebron, de (oude) Amsterdamse parkeermeters. De vorm van de A’dammer is door de jaren heen wel wat veranderd, maar de kenmerkende roldeur is altijd gebleven. Dankzij deze roldeur kunt u er zelf voor kiezen of de inhoud van de kast zichtbaar is of niet. Wanneer het kunststof rolluik omhoog geduwd wordt, verdwijnt deze in de achterkant van de kast. De ribbels van het rolluik vormen grepen op elke willekeurige hoogte. Dit design is naast uniek, ook zeer tijdloos. Het ontwerp kan waar en wanneer dan ook aangepast worden, en groeit daardoor met u mee. Alle onderdelen zijn namelijk los te vervangen, door bijvoorbeeld een andere kleur, waardoor uw kast altijd bij u blijft passen!

De A’dammer is verkrijgbaar in vele kleuren en diverse afmetingen. Joost van der Vecht, Creative Director bij Pastoe, realiseerde zich dat de keuzemogelijkheden bij het samenstellen van een kast oneindig zijn, wat overweldigend over kan komen. Als oplossing voor alle mogelijkheden riep hij de Joost Selectie in het leven. Een kant-en-klaar model uit de serie die direct te bestellen is. Deze A’dammer is aan de buitenkant voorzien van de kleur Storm en de binnenkant is afgewerkt in de kleur Blossom. Het contrast tussen de twee kleuren maakt van de opbergkast een stijlvol geheel. De kast heeft in totaal vier legplanken. Twee van de vier legplanken zijn constructieplanken. Dit zijn de 1e en 3e plank van onderen. Deze kunnen dus niet aangepast worden van positie. De overige twee planken zijn wel van positie aanpasbaar.

Pastoe Joost Selectie A’dammer Opbergkast


✓ Onderdeel van de Joost Selectie
✓ Designicoon uit 1978
✓ Met functioneel rolluik
✓ Stijlvolle kleurcombinatie

Vragen over de Joost Selectie A’dammer Opbergkast van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pastoe Joost Selectie A’dammer Opbergkast.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Productnr. JSAD1
Materiaal Hout
Designer Aldo van den Nieuwelaar
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 37 cm.
Breedte 37 cm.
Hoogte 205 cm.

Joost Selectie A’dammer Opbergkast

Levertijd: 9 - 10 weken
€ 995

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit