Pastoe Joost Selectie A'dammer Twist Dressoir

By Aldo van den Nieuwelaar

Omschrijving

Het Pastoe Joost Selectie A’dammer Twist Dressoir is een ontwerp van Aldo van de Nieuwelaar. Een variant op de alombekende A’dammer Opbergkast, die al sinds 1978 onderdeel is van de collectie van Pastoe. De originele A’dammer opbergkast is nu ook uitgevoerd met een ‘twist’, waarbij het originele design is gekanteld met een beide zijde een prachtige afronding. De schuifdeuren zijn nog steeds een karakteristiek element van het design, maar doordat de hoge opbergkast getransformeerd is in een stijlvol dressoir heeft de A’dammer een verfrissende uitstraling gekregen. Dit design is naast uniek, ook nog tijdloos. Het ontwerp kan waar en wanneer dan ook aangepast worden en groeit hierdoor met u mee. Alle onderdelen zijn namelijk los te vervangen, door bijvoorbeeld een andere kleur, waardoor uw kast altijd bij u blijft passen!

Deze variant van het Joost Selectie A’dammer Twist Dressoir is speciaal gekozen voor de Joost Collectie. Dit is een serie van kasten welke scherper geprijsd zijn. De kleurcombinatie van de Joost Selectie bestaat uit een buitenkant in de kleur Desert en de binnenzijde in de kleur Basalt Structure. In het dressoir zijn drie planken verwerkt zodat er voldoende opbergruimte is. De diepte van de kast is 37 centimeter, de breedte is 156 centimeter en de totale hoogte bedraagt 76,5 centimeter.

Pastoe Joost Selectie A’dammer Twist Dressoir


✓ Met legplanken
✓ Iconisch ontwerp
✓ Behoort tot de Joost Selectie
✓ Onderdeel van de prachtige A’dammer serie

Vragen over het Joost Selectie A’dammer Twist Dressoir van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Pastoe Joost Selectie A’dammer Twist Dressoir.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Aldo van den Nieuwelaar
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 37 cm.
Breedte 156 cm.
Hoogte 76,5 cm.

Joost Selectie A'dammer Twist Dressoir

Desert - Basalt

Levertijd: 10 - 15 weken

Normale prijs: € 1.475

Special Price € 1.327,50

Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit