Pastoe Joost Selectie Frame High Dressoir

By Studio Pastoe

Omschrijving

Het Pastoe Joost Selectie Frame High Dressoir is een ontwerp van Studio Pastoe. Deze verhoogde uitvoering van het klassieke Frame dressoir werd in 2020 bedacht door de creative director van Pastoe, Joost van der Vecht. Deze klassieker met een rank onderstel is geïnspireerd op de U- en N- kasten van Cees Braakman uit 2003 en oogt dankzij zijn warme houten afwerking een tikkeltje retro.

Deze variant is speciaal geselecteerd voor de Joost Collectie. Dit is een serie van kasten welke scherper geprijsd zijn. De kast wordt uitgevoerd in de kleur 649 Forest. Een diepe en rijke groene kleur welke elk interieur zal verrijken. De kast wordt gedragen door vier zwarte stalen poten en heeft een diepte van 45 centimeter, een breedte van 140 centimeter en de totale hoogte bedraagt 100 centimeter. Plaats uw favoriete designitems op of in de kast en zorg zo voor een serene leefomgeving.

Het Frame High Dressoir is ook verkrijgbaar in andere afwerkingen. Heeft u hier interesse in? Neem dan gerust contact op met onze interieurstylisten of kom eens langs in een van onze designwinkels. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Pastoe Joost Selectie Frame High Dressoir


✓ Hoge uitvoering van het Frame Dressoir
✓ Geïnspireerd op de U- en N-kasten van Cees Braakman
✓ Onderdeel van de Joost Selectie
✓ Retro-achtig design

Vragen over het Joost Selectie Frame High Dressoir van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Pastoe Joost Selectie Frame High Dressoir.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Studio Pastoe
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 45 cm.
Breedte 140 cm.
Hoogte 100 cm.

Joost Selectie Frame High Dressoir

649 Forest

Levertijd: 10 - 15 weken
€ 1.850

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit