Pastoe Joost Selectie L-serie Dressoir

By Studio Pastoe

Omschrijving

Het Pastoe Joost Selectie L-Serie Dressoir is een warm en robuust ontwerp van Studio Pastoe. Een robuuste kast van bijna twee meter lang. De L-serie is voornamelijk geschikt als dressoir of opbergkast. De L-serie van Pastoe vindt zijn oorsprong in de Pastoe Studio in de jaren zeventig. Het ontwerp is dus met recht een ware klassieker te noemen en straalt dit dan ook volledig uit. Klassiek, maar zeker niet ouderwets. Dit jaar is hij weer in een nieuw jasje gestoken. Een nieuwe variant voor in de Joost Selectie. Omdat er vele mogelijkheden zijn voor het ontwerpen van de kast heeft van der Vecht, creatief directeur van Pastoe, de Joost Selectie in het leven geroepen. Een selectie direct bestelbare uitvoeringen.

Het dressoir biedt een zee van ruimte achter de deuren en lades. Deze opbergruimte biedt de mogelijkheid om de rest van de woning geordend te houden. Maak het persoonlijk door de kast te verrijken met je favoriete accessoires. De warme kleur Shade aan de buitenkant van de kast past bij vele interieurs. Als verassing zit er in de binnenkant van de kast een blauwe kleur Lake. Zo is het elke keer een feestje met het openen van de kast. De kast heeft een lengte van 197 centimeter, een breedte van 45 centimeter en de hoogte bedraagt 80 centimeter. Met deze ruime afmetingen biedt de kast meer dan genoeg opbergruimte.

Pastoe geeft 10 jaar garantie op de producten, omdat zij altijd met de beste materialen werken. De kasten worden met zorgvuldigheid ontworpen en opgebouwd. Vervolgens worden alle kasten door twee meesterbouwers gecontroleerd en krijgen ze een certificaat. Naast deze uitgebreide behandeling en gebruik van duurzame materialen levert Pastoe, ook na jaren plezier, verschillende onderdelen als er wat kapot gaat. Zo kun je jarenlang genieten van je Pastoe designkast en deze doorgeven van generatie op generatie.

Pastoe Joost Selectie L-Serie Dressoir


✓ Warm en robuust design
✓ Sereen kleurgebruik
✓ Minimalistische belijning
✓ Onderdeel van de Joost Selectie

Vragen over het Joost Selectie L-serie Dressoir van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Pastoe Joost Selectie L-serie Dressoir.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Studio Pastoe
Garantie 10 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 198 cm.
Breedte 45 cm.
Hoogte 80 cm.

Joost Selectie L-serie Dressoir

344 Shade / 777 Lake

Levertijd: 10 - 15 weken
€ 2.675

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit