Pastoe Joost Selectie Noon Dressoir

By Studio Pastoe

Omschrijving

Het Pastoe Joost Selectie Noon Dressoir is een ontwerp van Studio Pastoe. Noon ontleent haar karakter aan het kader wat geheel rondom het dressoir loopt. Om de zoveel tijd maakt Joost van der Vecht, creative director bij Pastoe, een nieuwe Joost Selectie. Hierin selecteert Van der Vecht kasten met zijn favoriete kleurencombinaties. Zo is ook dit Noon Dressoir een kant-en-klaar model dat direct te bestellen is, zonder keuzestress!

In dit ontwerp combineert van der Vecht de strakke look van het Noon Dressoir met warme kleuren en materialen en een minimalistisch zwarte onderstel. Het walnoothout en de Forest kleur op de fronten geven de kast zijn warme en welkome uitstraling. Door deze kleursamenstelling en eigentijdse look zal het dressoir in elk interieur goed tot zijn recht komen.

Het dressoir bestaat uit drie deuren, één klep en één lade. De fronten van de lade en deurtjes zijn greeploos en maken de minimalistische uitstraling helemaal af. De deuren en lades gaan open door middel van een push-open druk systeem. Achter het klepje zit een kabeldoorvoer, zodat het dressoir ook als tv-meubel geschikt is. Het dressoir heeft een lengte van 212 centimeter, een breedte van 45 centimeter en de hoogte bedraagt 58 centimeter.

Pastoe geeft 10 jaar garantie op de producten, omdat zij altijd met de beste materialen werken. De kasten worden met zorgvuldigheid ontworpen en opgebouwd. Vervolgens worden alle kasten door twee meesterbouwers gecontroleerd en krijgen ze een certificaat. Naast deze uitgebreide behandeling en gebruik van duurzame materialen levert Pastoe, ook na jaren plezier, verschillende onderdelen als er wat kapot gaat. Zo kun je jarenlang genieten van je Pastoe designkast en deze doorgeven van generatie op generatie.

Pastoe Joost Selectie Noon Dressoir


✓ Joost Selectie
✓ Duurzaam materiaalgebruik
✓ Eigentijdse look
✓ Mét kabeldoorvoer

Vragen over het Joost Selectie Noon Dressoir van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Pastoe Joost Selectie Noon Dressoir.
December actie
Ontvang in de maand december een MaMa vaas cadeau in exclusieve mat witte uitvoering bij online aankopen vanaf €2500.
Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Studio Pastoe
Garantie 10 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 212 cm.
Breedte 45 cm.
Hoogte 58 cm.

Joost Selectie Noon Dressoir

475 Natural Walnut Soft / 649 Forest

Levertijd: 10 - 15 weken
€ 2.750

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit