Pastoe Joost Selectie Landscape Dressoir

By Joost van der Vecht

Omschrijving

Het Pastoe Joost Selectie Landscape Dressoir is een ontwerp van Joost van der Vecht. In 2012 kwamen de ontwerpen voor de Landscape serie tevoorschijn. Een verrassend uiteenlopende serie met, zoals u gewend bent van Pastoe, een reeks aan keuzes in kleur, afwerking en onderstelmogelijkheden. Als creative director bij Pastoe realiseerde van der Vecht zich dat de keuzemogelijkheden bij het samenstellen van een kast oneindig zijn, wat overweldigend over kan komen. Als oplossing voor alle mogelijkheden riep hij de Joost Selectie in het leven. Een kant-en-klaar model uit de serie die direct te bestellen is.

In dit ontwerp komt zijn gevoel voor stijl en hedendaags design goed tot uiting. Het dressoir heeft een speelse look waar functionaliteit en elegantie perfect samenkomen. De open vakken zijn zeer geschikt voor het uitstallen van uw mooiste boeken of decoratieve items. In de overige vakken is genoeg opbergruimte voor uw andere spullen.

Het dressoir heeft links een ash gelakte module en in het midden en rechts twee zwart gelakte modules. De twee buitenste modules zijn voorzien van een deur. De middelste module is voorzien van één lade en één klapdeur. De legplank en achterwanden van de open vakken zijn gelakt in de kleur sienna. Het blad en de bodem zijn van naturel walnoot en het stalen onderstel heeft een zwarte poedercoating gekregen. De fronten van de lades en deurtjes zijn greeploos en maken de minimalistische uitstraling helemaal af. Deze gaan allemaal open door middel van een push-open systeem.

Het dressoir is 256,5 centimeter breed, 45,5 centimeter diep en 61 centimeter hoog.

Pastoe Joost Selectie Landscape Dressoir


✓ Onderdeel van de Joost Selectie 2020
✓ Samengesteld door creative director Joost
✓ Functioneel en elegant design
✓ Push-open deuren

Vragen over de Joost Selectie Landscape Dressoir van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pastoe Joost Selectie Landscape Dressoir.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Joost van der Vecht
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 45,5 cm.
Breedte 256,5 cm.
Hoogte 61 cm.

Joost Selectie Landscape Dressoir

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 2.890

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit