Pastoe Joost Selectie Noon Dressoir

By Studio Pastoe

Omschrijving

Het Pastoe Joost Selectie Noon Dressoir is een ontwerp van Studio Pastoe. Noon ontleent haar karakter aan het kader wat geheel rondom het dressoir loopt. Ook het Noon dressoir is, zoals u gewend bent van Pastoe, verkrijgbaar in een reeks aan keuzes in kleur, afwerking en onderstelmogelijkheden. Joost van der Vecht, creative director bij Pastoe, realiseerde zich dat de keuzemogelijkheden bij het samenstellen van een kast oneindig zijn, wat overweldigend over kan komen. Als oplossing voor alle mogelijkheden riep hij de Joost Selectie in het leven. Een kant-en-klaar model uit de serie die direct te bestellen is.

In dit design combineert van der Vecht de strakke look van het Noon Dressoir mooi met het natuurlijke eikenhout en de warme kleur van het onderstel. Hierdoor krijgt het design een zachte uitstraling. Dankzij deze uitstraling en de eigentijdse look zal het dressoir in veel interieurs goed tot zijn recht komen.

Alle modules van de kast zijn gelakt in de kleur snow white. De ombouw is gemaakt van naturel eikenhout en het onderstel is gelakt in de kleur sienna. De modules bestaan uit drie deuren, één klep en één lade. De fronten van de lade en deurtjes zijn greeploos en maken de minimalistische uitstraling helemaal af. De ladebak is uitgevoerd in eiken. De deuren en lades gaan open door middel van een push-open druk systeem.

Pastoe Joost Selectie Noon Dressoir


✓ Onderdeel van de Joost Selectie 2020
✓ Samengesteld door creative director Joost
✓ Strakke belijning
✓ Push-open deuren

Vragen over het Joost Selectie Noon Dressoir van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Pastoe Joost Selectie Noon Dressoir.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Studio Pastoe
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 45 cm.
Breedte 212 cm.
Hoogte 57 cm.

Joost Selectie Noon Dressoir

Levertijd: 17 - 18 weken
€ 2.690

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit