Pastoe Joost Selectie Vision Opbergkast

By Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer

Omschrijving

De Pastoe Joost Selectie Vision Opbergkast is een ontwerp van Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer. Vision is een breed begrip binnen Pastoe. In 1985 ontwierp Boonzaaijer zijn eerste Vision ontwerp. Dit design ging de boeken in als de, tot dan toe, kleine boekenkast in de historie. Joost van der Vecht – creative director bij Pastoe – voegt zich jaren later in de innoverende ideeën voor de serie, en maakt het zijn taak de kwaliteit en balans te behouden die de Vision zo sterk maakt. Van der Vecht is zich ervan bewust dat bij het uitzoeken van een kast er vele mogelijkheden zijn, wat overweldigend over kan komen. Als oplossing voor alle mogelijkheden riep hij de Joost Selectie in het leven. Een kant-en-klaar model uit de serie die door van der Vecht zelf is samengesteld en direct te bestellen is.

Het design heeft een mooie samenstelling van kleuren wat het geheel, in combinatie met de speelse indeling, een eigentijdse look geeft. Het compacte design biedt veel opbergruimte en zal in uiteenlopende interieurs goed tot zijn recht komen.

De fronten van de kast zijn van MDF en gelakt in verschillende kleuren. In deze Joost Selectie is gebruik gemaakt van de kleuren snow white, ash, sienna en black. De kast heeft drie deuren met achter twee deuren één legplank en rechtsboven twee lades. De deuren en lades gaan open door middel van een push-open druk systeem. De ladebakken zijn uitgevoerd in eiken en het onderstel is gelakt in de kleur black.

Pastoe Joost Selectie Vision Opbergkast


✓ Joost Selectie 2020
✓ Speels design
✓ Samengesteld door creative director Joost
✓ Designer: Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer
✓ Materiaal: MDF, fineer, metaal

Vragen over de Joost Selectie Vision Opbergkast van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pastoe Joost Selectie Vision Opbergkast.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Pierre Mazairac & Karel Boonzaaijer
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 36 cm.
Breedte 108 cm.
Hoogte 117 cm.

Joost Selectie Vision Opbergkast

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.975

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit