Pastoe Joost Selectie L Dressoir

By Studio Pastoe

Omschrijving

Het Pastoe Joost Selectie L Dressoir is een ontwerp van Studio Pastoe. De L-serie van Pastoe vindt zijn oorsprong in de Pastoe Studio van de jaren zeventig. Het ontwerp is dus met recht een echte klassieker te noemen en straalt dit dan ook volledig uit. Klassiek, maar zeker niet ouderwets! De L-serie is in een nieuw jasje gestoken en verrast u met strakke kleuren en belijningen. De combinatie van de asgrijze kleur met zacht zwarte handgrepen aan de buitenkant, en een olijfkleurige binnenkant maken het design uniek en compleet. Want zeg nu zelf, een ontwerp is pas af als aan alles gedacht is..! Een groot pluspunt aan het L Dressoir is het formaat. Met een afmeting van b. 261 x d. 45 x h. 80 cm. geeft het ruimte voor de meest uiteenlopende zaken. In het interieur van het dressoir zijn 3 deuren en 4 lades verwerkt. In de huiselijke sfeer of binnen een werkplek, het L Dressoir komt overal tot zijn recht!

Deze uitvoering is onderdeel van de Joost Selectie van 2019. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn met de ontwerpen van Pastoe riep Joost van der Vecht, creatief directeur van het merk, de Joost Selectie in het leven. Één design uit de L-serie, meteen te bestellen & zonder keuzestress!

Pastoe Joost Selectie L Dressoir


✓ Klassiek ontwerp in een modern jasje
✓ Prachtige kleurencombinatie
✓ Minimalistische, strakke belijning
✓ Handgrepen in zacht zwart afgewerkt
✓ Onderdeel van de Joost Selectie 2019

Vragen over het Joost Selectie L Dressoir van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Pastoe Joost Selectie L Dressoir.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Studio Pastoe
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 45 cm.
Breedte 261 cm.
Hoogte 80 cm.
Bijlagen Pastoe Kleuren

Joost Selectie L Dressoir

Asgrijs - Olijfgroen

Levertijd: 20 - 25 weken
€ 3.450

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit