Pastoe Landscape Bryce Dressoir

By Studio Pastoe

Omschrijving

Het Pastoe Landscape Bryce Dressoir is een ontwerp van Studio Pastoe en is onderdeel van de Landscape serie welke in 2012 is ontstaan. Een verrassend uiteenlopende serie met, zoals u gewend bent van Pastoe, een reeks aan keuzes in kleur, afwerking en onderstellen. Het Landscape Bryce Dressoir is een stijlvol en hedendaags ontwerp. Het dressoir heeft een krachtig karakter waar functionaliteit en elegantie samenkomen. De open vakken zijn uitermate geschikt voor het uitstallen van de mooiste boeken of decoratiestukken. Het dressoir biedt perfecte opbergmogelijkheden in lades en achter deuren wat in een opgeruimd interieur resulteert. Bovendien is het dressoir ideaal als tv-meubel.

Vanwege de eindeloze mogelijkheden heeft ontwerper Joost van der Vecht één uitvoering samengesteld welke direct verkrijgbaar is. Deze uitvoering heeft links een rood gelakte module met deur, één open vak met twee legplanken, één lade en één klep in naturel walnoot en uiterst rechts een module met deur in ash kleur. Zowel de achterwand als beide legplanken zijn zwart gelakt en het stalen onderstel heeft een zwarte poedercoating. De fronten van de lades en deurtjes zijn greeploos wat het dressoir een minimalistisch karakter geeft. Het dressoir heeft een lengte van 228 centimeter, een breedte van 45,5 centimeter en een hoogte van 60 centimeter.

Interesse in een andere uitvoering? Neem gerust contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in een van onze winkels. Dan helpen we u graag met het samenstellen van hét perfecte dressoir.

Pastoe Landscape Bryce Dressoir


✓ Stijlvol design
✓ Krachtig karakter
✓ Samenspel van elegantie en functionaliteit
✓ Geschikt als tv-meubel

Vragen over het Landscape Bryce Dressoir van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Pastoe Landscape Bryce Dressoir.
Kastenactie
Ontvang tot en met 30 november een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Studio Pastoe
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 45,5 cm.
Breedte 228 cm.
Hoogte 60 cm.

Landscape Bryce Dressoir

2 deuren, 1 klep, 1 lade en 1 open vak

Levertijd: 20 - 25 weken
€ 3.550
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit