Pastoe M50 Landscape Dressoir

By Joost van der Vecht

Omschrijving

Het Pastoe M50 Landscape Dressoir is een ontwerp van Joost van der Vecht. Met deze uitvoering van het dressoir viert Pastoe het succes van de Joost Selectie. Het merk was zich ervan bewust dat de vele kleurenopties en samenstellingen keuzestress konden veroorzaken bij het ontwerpen van een kast, en biedt met de serie de perfecte oplossing. Direct te bestellen designs in de meest uiteenlopende afmetingen en kleuren bevinden zich in de Joost Selectie, waarbij creatief directeur Joost zelf het kleurenpallet en de afmetingen heeft bepaald. Het M50 Landscape Dressoir is voorzien van de meest succesvolle kleuren uit die serie: zwart, olijfgroen en asgrijs. Het naturel walnoothoutfineer mag ook zeker niet ontbreken in het populaire lijstje, en geeft ook in dit design de warme uitstraling. De lichte lades dragen bij aan de slanke uitstraling van dit wandmeubel, terwijl de donkere gelakte panelen het geheel stijlvol omkaderen. Het onderstel geeft het dressoir zijn perfecte balans, en niet alleen dankzij de 4 poten die het gewicht dragen. Het onderstel is namelijk vervaardigd uit zwart gepoedercoat staal wat het retro meubel een moderne touche geeft.

Over het interieur van het ontwerp is goed nagedacht, en naar de wens van de klant geluisterd. Zowel het walnoothouten- als het olijfgroene front fungeert als een deur. Het bovenste asgrijze front is voorzien van een klepdeur voor het bergen van hifi-apparatuur. In de achterwand is dan ook een kabeldoorvoer gemaakt met een fijne afmeting die groot genoeg is om de apparatuur te ventileren. Het onderste asgrijze front is voorzien van een lade.

De afmeting van het M50 Dressoir is b. 228 x d. 45.5 x h. 61 cm.

M50 Landscape Dressoir


✓ Stijlvolle belijning
✓ Populair design
✓ Gebaseerd op de Joost Selectie
✓ Ook te verkrijgen als wandmeubel

Vragen over het M50 Landscape Dressoir van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Pastoe M50 Landscape Dressoir.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Productnr. PAST-LANDSC-M50
Materiaal Hout
Designer Joost van der Vecht
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 45.5 cm.
Hoogte 61 cm.
Breedte 228 cm.
Bijlagen Pastoe Kleuren

M50 Landscape Dressoir

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 3.210

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit