Pastoe Landscape Opbergkast

By Joost van der Vecht

Omschrijving

De Pastoe Landscape Opbergkast is een ontwerp van Joost van der Vecht. Dit ontwerp heeft een unieke uitstraling middels de speels verdeelde compartimenten. De symmetrie van de opbergkast wordt onderbroken door de middelste compartimenten, welke in de kleuren basalt en ginger zijn gelakt. In de middelste rij is achter beide kleuren een lade verwerkt. De gekleurde vlakken zijn niet alleen aan de voorkant te zien, maar lopen ook door in de zijkant van het design. Dit geeft de kast, ondanks zijn standvastige uiterlijk, toch een dynamische uitstraling. Onder en boven de gekleurde belijning zijn de fronten in de kleur asgrijs gelakt. Achter deze fronten bevinden zich vier deuren. De minimalistische omlijsting van de Landscape Opbergkast maakt het design helemaal af. Het naturel zacht walnoothout is aan de boven en onderzijde aangebracht, maar ook de subtiele randen in het middenstuk mogen niet vergeten worden. Het hout geeft het contrasterend design een warme uitstraling en lijkt de speelse belijning te omarmen.

De Landscape Opbergkast is 114 centimeter breed, 121 centimeter hoog en 45.5 centimeter diep.

Natuurlijk is ook de gehele Landscape serie er in de meest uiteenlopende mogelijkheden. Heeft u net een ander model op het oog? Bekijk dan eens de andere kasten van Pastoe online. Graag een andere kleurencombinatie? Neem dan contact met ons op, of neem een kijkje in onze winkel in s’ Hertogenbosch!

Pastoe Landscape Opbergkast


✓ Verrassende kleurencombinatie
✓ Standvastig en dynamisch uiterlijk
✓ Afkomstig uit de Landscape-serie
✓ Walnoothout in combinatie met lakkleuren

Vragen over de Landscape Opbergkast van Pastoe?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Pastoe Landscape Opbergkast.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Joost van der Vecht
Garantie 2 jaar
Merk Pastoe
Diepte / Lengte 45.5 cm.
Hoogte 106 cm.
Breedte 114 cm.

Landscape M39 Opbergkast

Levertijd: 12 - 13 weken
€ 3.935

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit